Ιβάν Σβιτάιλο: Λιώσαμε με αυτή την ανάρτηση! - Η πρώτη φωτογραφία του μωρού του

Έγινε μπαμπάς!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιβάν Σβιτάιλο: Λιώσαμε με αυτή την ανάρτηση! - Η πρώτη φωτογραφία του μωρού του

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο ηθοποιός και χορευτής Ιβάν Σβιτάιλο με την γυναίκα του να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Μάλιστα ο ίδιος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πρώτη φωτογραφία του μωρού, που μα έκανε να λιώσουμε!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του διανύει ο Ιβάν Σβιτάιλο και Η Σταυριάνα Γαρνάβου, καθώς έφεραν στον κόσμο το κοριτσάκι τους! Ο ηθοποιός και χορευτής μας έδειξε μάλιστα και το προσωπάκι του μωρού, ανεβάζοντας φωτογραφία στο Instagram.

Ο ίδιος ανέβασε στην αρχή μια εικόνα που φαίνονται τα πατουσάκια της μικρής, μαζί με τα χέρια του, ενώ στη συνέχεια έκανε μια ακόμα ανάρτηση που μας έκανε να λιώσουμε! Στην φωτογραφία που ανάρτησε φαίνεται το μωράκι αγκαλιά με το σκυλάκι της οικογένειας και η εικόνα είναι ότι πιο τρυφερό!

"Είναι μια μοναδική εμπειρία. Είναι σημαντικό το να είναι καλά το ζευγάρι και όλα έρχονται, όχι απλώς όπως τα θέλεις, αλλά παραπάνω από αυτό. Όταν στο μαιευτήριο σου λένε «αυτό είναι το παιδί σου», δεν είναι κάτι το οποίο περιμένεις, όσο προετοιμασμένος κι αν είσαι" είχε ο Σβιτάιλο σε συνέντευξή του για την πατρότητα! Να πούεμ ότι παιδί περιμένει και ένας γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, που έκανε την αποκάλυψη μιλώντας σε πρωινή εκπομπή! Περιμένει το 4ο παιδί του.

Δείτε τις εικόνες που ανέβασε ο Ιβάν Σβιτάιλο

Εκτός από τον Ιβάν Σβιτάιλο, μπαμπάς έγινε και γνωστός ποδοσφαιριστής που ανέβασε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της γυναίκας του με το μωράκι τους!

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του διανύει γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής καθώς έγινε μπαμπάς μιας και ήρθε τον κόσμο η "πριγκίπισσά" του!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κολοβό και την σύντροφό του που καλωσόρισαν στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειας. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής των "πρασίνων" ανέβασε μια γλυκιά φωτογραφία στο Instagram για τον ερχομό της κορούλας του την οποία αποκάλεσε "πριγκίπισσα".

"Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου ! Καλώς ήρθες πριγκίπισσα μου! έγραψε ο γνωστός αθλητής, στην ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!