Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Άλλος ένας "τρελός ιχθύς" στην οικογένειά - Γέννησε η αδελφή της!

Η γλυκιά ανάρτηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Άλλος ένας

Η αδελφή της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου, γέννησε με την ηθοποιό να κάνει μια γλυκιά ανάρτηση στα social media και αν καλωσορίζει στην οικογένεια έναν ακόμα "τρελό ιχθύ'!

Με μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου καλωσόρισε στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειας. Η αδελφή της έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι και η ηθοποιός είναι πλέον μια περήφανη θεία.

Η ηθοποιός - που μοιράζει πλέον την ζωή της μεταξύ Αμερικής και Ελλάδας - ανέβασε μια φωτογραφία που απεικονίζει ένα μπλουζάκι το οποίο γράφει επάνω:

"Θεία, σαν την μαμά αλλά πιο cool. Μπορεί να κακομάθει όσο θέλει το παιδί της αδελφής της, αλλά και εκείνη μπορεί να της το αφήνει όποτε θέλει"!

Μάλιστα η όμορφη ηθοποιός έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε τα εξής:

"Εύχομαι σε όλους σας ολόψυχα τουλάχιστον για μια φορά στη ζωή σας να γεμίσετε αβίαστα δάκρυα ανυπέρβλητης χαράς! Είναι υπέροχο! 6 Μαρτίου 2020 Η Θεία Ιωάννα"! Να πούμε ότι στην showbiz είχαμε και άλλα γεννητούρια με τον Ιβάν Σβιτάιλο να μας δείχνει για πρώτη φορά το νεογέννητο μωράκι του!

Δείτε και την ανάρτηση που έκανε

Εκτός από την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου - που καλωσόρισε στην οικογένεια τον νέο ιχθύ - θεία έγινε πριν μερικές ημέρες και η Ελένη Φουρέιρα, καθώς γέννησε επίσης η αδελφή της!

Η Ελένη Φουρέιρα έγινε θεία για τέταρτη φορά αφού γέννησε η αδελφή της πριν μερικές ημέρες και θέλησε να μοιραστεί το ευχάριστο γεγονός με μια ανάρτησή της στο Instagram.

Μάλιστα η εντυπωσιακή τραγουδίστρια ανέβασε σαν story στο Instagram μια γλυκιά φωτογραφία που φαίνονται τα πατουσάκια του μωρού. Την ανάρτησή της συνόδευσε με ένα γλυκό μήνυμα που καλωσόριζε στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειας.

«Καλώς ήρθες γλυκές μου άγγελε. Ανυπομονώ να σε κρατήσω στα χέρια μου» ήταν τα λόγια με τα οποία συνόδευσε την ανάρτησή της.

πατουσάκια μωρού ανάρτηση Ελένη Φουρέιρα