Το δώρο που έλαβε η Ελένη Μενεγάκη και συγκινήθηκε on camera

Τι της έδωσαν για την γιορτή της γυναίκας;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το δώρο που έλαβε η Ελένη Μενεγάκη και συγκινήθηκε on camera

Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι το δώρο που έλαβε η Ελένη Μενεγάκη και συγκινήθηκε on camera! Η παρουσιάστρια άρχισε να λαμβάνει από τώρα πακέτα για την γιορτή της γυναίκας και δεν έκρυψε την χαρά της.

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της σήμερα, η ίδια δέχτηκε ανθοδέσμες με λουλούδια από διάφορες εταιρείες, που θέλησαν να της ευχηθούν.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Δεν γιορτάζουμε τις γυναίκες μία φορά το χρόνο μόνο. Αφορμές ψάχνουμε να μας γιορτάζουμε και πολύ καλά κάνουμε».

Παρόλα αυτά μιας και μιλάμε για την Ελένη Μενεγάκη είδατε εσείς τις ατάκες της on camera για την αποχώρησή της; Συνεχίζει και πετάει σπόντες στον αέρα.

Ωστόσο πριν την αποκάλυψη για το δώρο και την συγκίνηση on camera, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τι απαγόρευσε στα μεγαλύτερα παιδιά της - "Τρέμει" τον Κορωνοϊό

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τι απαγόρευσε στα μεγαλύτερα παιδιά της, επειδή "τρέμει" τον Κορωνοϊό. Τι ανάφερε η παρουσιάστρια on air πως τα συμβούλευσε να μην κάνουν αυτή την περίοδο για το καλό τους;

Η παρουσιάστρια το μεσημέρι της Πέμπτης αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της ότι απαγόρευσε στα παιδιά της να πηγαίνουν σινεμά λόγω έξαρσης του κορωνοϊού.

Αφορμή για αυτή της την αποκάλυψη στάθηκε η ανακοίνωση των MGM και Universal, ότι η πρεμιέρα του Bond «No Time to Die», θα πάρει παράταση λόγω του ιού.

«Κι εγώ το πρώτο πράγμα που είπα στα μεγάλα μου παιδιά είναι ξεχάστε λίγο το σινεμά αυτές τις μέρες. Άσε να μάθουμε τα νέα και αργότερα βλέπουμε», είπε στην εκπομπή της.Σοκ προκαλεί η είδηση ότι αυξήθηκαν ραγδαία τα κρούσματα στην Ελλάδα σε ένα 24ωρο! Πόσα είναι;

Φοβισμένη από τον ιό η Ελένη Μενεγάκη: ! Τι ζήτησε να έχει στο καμαρίνι της από τον Alpha εκτός από ότι απαγόρευσε στα παιδιά της

Η Ελένη Μενεγάκη είναι φοβισμένη και παίρνει τα μέτρα της για τον κορωνοϊό. Τι ζήτησε από τον Alpha για τον ιό; Το αποκάλυψε η ίδια στον αέρα της εκπομπής της το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η παρουσιάστρια έχει αναφερθεί στην εκπομπή της αρκετές φορές στο συγκεκριμένο ιό, ωστόσο, σήμερα, δεν μπόρεσε να κρύψει τον πανικό της.

«Εγώ σήμερα που μπήκα μέσα, για πρώτη φορά πρόσεξα ένα χαρτάκι που έχουν κολλημένο εκεί πέρα που λέει: "Τι πρέπει να κάνεις για να προστατευτείς για τον κορωνοϊό" και λέει: "Πλύνε τα χέρια, βάλε μάσκες κάθε φορά που ακουμπάς ένα κουμπί ασανσέρ, το πόμολο της πόρτας"», είπε.

«Έπαθα τέτοιο πανικό που λέω φέρτε μου εκεί στο καμαρίνι μεγάλα αντισηπτικά να πλένεται όποιος έρχεται. Δίνουμε χρήματα, πληρώνουμε, πληρώνουμε διόδια, τα πιάνουμε, μετά έρχομαι εδώ, πιάνω εσένα κι εσένα, πιάνω και τα παιδιά μου. Ε όχι» κατέληξε.