Αλίκη Κατσαβού: H πρώτη βόλτα με τον Φοίβο μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

Τα νέα βήματα χωρίς τον μεγάλο ηθοποιό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλίκη Κατσαβού: H πρώτη βόλτα με τον Φοίβο μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

Μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, η Αλίκη Κατσαβού προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και έκανε γνωστή την πρώτη της βόλτα με τον μικρό Φοίβο έπειτα από τον χαμό του πατέρα του.

Μπορεί ο Κώστας Βουτσάς να έφυγε από την ζωή, ωστόσο η ζωή συνεχίζεται κάτι που και ο ίδιος θα τόνιζε στα αγαπημένα του άτομα και κάτι που φαίνεται πως θέλησαν να προσπαθήσουν να κάνουν.

Το απόγευμα της Παρασκευής, η Αλίκη Κατσαβού μοιράστηκε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μια τρυφερή και συγκινητική στιγμή με τον μικρό της γιο, στην οποία φαίνεται η απώλεια του μεγάλου αστέρα. Στην φωτογραφία φαίνεται ο μικρός της, και η ίδια να τον προσέχει ενώ γράφει χαρακτηριστικά "Απουσία".

Αλίκη Κατσαβού Φοίβος βόλτα

Ωστόσο μιας και μιλάμε για αυτήν και την οικογένειά της, δείτε αναλυτικά και τον γάμο αλλά και την ζωή της Αλίκης Κατσαβού πριν τον Κώστα Βουτσά

Πριν την εικόνα με την βόλτα η Αλίκη Κατσαβού ραγίζει καρδιές με την ανάρτησή με τον μικρό Φοίβο και τον Κώστα Βουτσά

Ραγίζει καρδιές η νέα ανάρτηςη της Αλική Κατσαβού με τον Κώστα Βουτσά και τον μικρό Φοίβο. Αυτή ηταν και η τελευταία αγκαλιά που έκαναν οι δυο τους λίγο πριν ο ηθοποιός μπει στο νοσοκομείο και τελικά φύγει από την ζωή.

Η σύζυγος του ηθοποιού λίγο μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία που ράγισε καρδιές.

Συγκεκριμένα δημοσίευσετην τελευταία φορά που απαθανάτισε με την φωτογραφική μηχανή του κινητού της, τον Κώστα Βουτσά αγκαλιά με τον γιο του Φοίβο.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, μια ημέρα δηλαδή πριν ο Κώστας Βουτσάς μπει στο νοσοκομείο, όπου απεβίωσε μετά από 19 ημέρες νοσηλείας στην ΜΕΘ. Δείτε εδώ και την πρόσφατη συνέντευξη της που είχαν μιλήσει για την διαφορά ηλικίας τους

«Ποιος να σκεφτεί ότι θα ήταν αυτή η #τελευταία αγκαλιά τους στο κινητό μου; 6.2.2020» έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση της: