Κώστας Βουτσάς: Συγκινεί η πρόσφατη συνέντευξη με την Κατσαβού - Είχαν μιλήσει για τη διαφορά ηλικίας

Τι είχε πει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κώστας Βουτσάς: Συγκινεί η πρόσφατη συνέντευξη με την Κατσαβού - Είχαν μιλήσει για τη διαφορά ηλικίας

Η πιο πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη του Κώστα Βουτσά με την Αλίκη Κατσαβού, ήταν στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Το ζευγάρι, είχε μιλήσει για την διαφορά ηλικίας του. Το απόσπασμα συγκινεί, μετά το θάνατο του ηθοποιού.

Περίπου 40 χρόνια χώριζαν την Αλίκη Κατσαβού από τον αγαπημένο της σύζυγο, με τον οποίο απέκτησαν έναν πανέμορφο γιο, τον Φοίβο. Παρά την τόση διαφορά τους, ήταν πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι στα τέσσερα χρόνια γάμου τους.

Η Αλίκη Κατσαβού είχε τονίσει για το συγκεκριμένο θέμα: «Δεν είμαι κανένας φελλός. Καταλαβαίνω το ανορθόδοξο του πράγματος. Αλλά Βουτσάς είναι ένας. Δεν κοιτάω τα χρόνια του, κοιτάω την ποιότητα του ανθρώπου, την προσωπικότητά του τη σπουδαία, το πόσο καλά με κάνει και νιώθω. Που δε με έκαναν οι συνομήλικοί μου να νιώθω. Αυτά κοιτάζω και προσπερνώ το κομμάτι της ηλικίας που σίγουρα είναι ένα παράξενο πράγμα και ένα δύσκολο πράγμα, ενδεχομένως για το μέλλον. Αλλά είναι τόσο μεγάλη η χαρά που νιώθω να είμαι δίπλα του, που το προσπερνώ εύκολα».

Με τον θάνατο του, συντετριμμένο είναι το Πανελλήνιο. Οι κόρες του Κώστα Βουτσά "ραγίζουν" καρδιές με τις δικές τους φωτογραφίες και "αντίο". Τα ποστ τους συγκινούν, με τα συλλυπητήρια να κατακλύζουν τις σελίδες τους.

Συντετριμμένη η Αλίκη Κατσαβού στο λαϊκό προσκύνημα για τον Κώστα Βουτσά - Συγκινεί η εικόνα της

Βγήκαν οι πρώτες εικόνες από το λαϊκό προσκύνημα του Κώστα Βουτσά. Ανείπωτη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο. Ο γνωστός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στα 88 του χρόνια, τα ξημερώματα της Τετάρτης σε κλίνη της ΜΕΘ του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες 19 μέρες.

Ο γνωστός ηθοποιός τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ωστόσο αν και προσπάθησε δεν κατάφερε να νικήσει την μάχη με τον θάνατο. Δείτε επίσης το βίντεο μέσα από το σπίτι που αφήνει στον μικρό Φοίβο ο Κώστας Βουτσάς. Το σημείωμα στην πόρτα συγκινεί!

Ο θάνατός του συγκλόνισε συναδέλφους, φίλους και ανθρώπους που τον λάτρεψαν και τον θαύμαζαν το ταλέντο του. Σήμερα από τις 9:00 το πρωί έως και τις 19:30 το απόγευμα, η σορός του Κώστα Βουτσά θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στην Μητρόπολη Αθηνών, για το τελευταίο αντίο.

Το πρώτο στεφάνι το έστειλε η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού, όπου έγραφε, «Στον λατρευτό μου, Κώστα». Δείτε την επίσης να μιλάει στην κάμερα για πρώτη φορά μετά τον χαμό του αγαπημένου της. Λύγισε μπροστά σε όλους!

undefined

λαϊκό προσκύνημα Κώστας Βουτσάς κόσμοςλαϊκό προσκύνημα Κώστας Βουτσάς εκκλησία Κώστας Βουτσάς λαϊκό προσκύνημα Δημήτρης Τζουμάκης

Κώστας Βουτσάς λαϊκό προσκύνημα Θεοδώρα Βουτσά

 Κώστας Βουτσάς λαϊκό προσκύνημα κόρες

Νίτσα Βουτσά προσκύνημα Νίτσα Βουτσά προσκύνημα Κώστα Βουτσά

λαϊκό προσκύνημα Βουτσάς φέρετρο λαϊκό προσκύνημα Βουτσάς εικόνα

Συντετριμμένη η Αλίκη Κατσαβού στο λαϊκό προσκύνημα

Κώστας Βουτσάς λαϊκό προσκύνημα Κατσαβού Κώστας Βουτσάς λαϊκό προσκύνημα Αλίκη Κατσαβού  λαϊκό προσκύνημα Κατσαβού