Ο Αργύρης Αγγέλου μιλάει για το Παρά Πέντε και αν τελικά θα δούμε reunion

Τι θα γίνει με την θρυλική σειρά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Αργύρης Αγγέλου μιλάει για το Παρά Πέντε και αν τελικά θα δούμε reunion

Ο Αργύρης Αγγέλου μιλάει για το Παρά Πέντε και αν τελικά θα δούμε το πολυπόθυτο reunion που περιμένουν όλοι πως και πως! Τι θα γίνει τελικά με την θρυλική σειρά που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό;

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του “Ευτυχείτε” με αφορμή την επανάληψη της παράστασης “Ο συλλέκτης”, και αναφέρθηκε τόσο στο Mega, στο reunion που έκαναν πριν λίγες ημέρες τα μέλη της ομάδας της σειράς, και όχι μόνο.

Χαρακτηριστικά δήλωσε, “Αισθάνομαι ότι δεν έχει σταματήσει ποτέ αυτή η ιστορία και νιώθω πολύ έντονα την αγάπη του κόσμου. Στο δρόμο πια με φωνάζουν Αργύρη! Πέρασαν 20 χρόνια αλλά το έμαθαν το όνομα μου. Οι πιτσιρικάδες κυρίως με φωνάζουν ακόμα Φώτη ή Λαζάρου

Είχα πάρα πολλά χρόνια να δω επανάληψη σειράς και είδα φέτος το πρώτο επεισόδιο στο Mega που ξανάπαιξε. Το χάζεψα γιατί έτυχε να είμαι σπίτι και ήταν περίεργο. Έχουν αποτυπωθεί ουσιαστικά τα νιάτα μας! Αυτά τα 15, 16 χρόνια που έχουν περάσει, όταν είσαι 25 και γίνεσαι 40, αποτελούν κομβικό σημείο που βλέπεις έντονα την αλλαγή”.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μας πήρε τηλέφωνο και είχαμε πολύ καιρό να βρεθούμε όλοι μαζί. Ίσως ήταν η ωραιότερη συνάντηση που είχαμε από τότε. Νομίζω δύσκολα θα βλέπαμε κάποιο remake του Παρά Πέντε, δεν είναι στα άμεσα σχέδια του Γιώργου”.

Ωστόσο μιας και μιλάμε για την σειρά, εσείς γνωρίζατε πως πρόσωπο της σειράς Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα, είναι κόρη ηθοποιού από το "Παρά Πέντε";

Πριν τα λόγια του για το reunion της σειράς ο Αργύρης Αγγέλου αποκάλυψε ποιο ρόλο θα έπαιζε αρχικά στο Παρά Πέντε

Και όμως, ο Αργύρης Αγγέλου αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μετά τα μεσάνυχτα, ποιο ρόλο θα έπαιζε αρχικά στο Παρά Πέντε! Ο ίδιος, έδωσε συνέντευξη και μίλησε χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος, για όλους και για όλα!

«Από εκείνη την περίοδο, πέρα από τα γέλια και το τι ωραία περάσαμε, θυμάμαι πολλή δουλειά, 12ωρα γυρίσματα και Σάββατο και επίσης οι περισσότεροι κάναμε και θέατρο παράλληλα. Που αυτό σημαίνει, όταν κάνεις πρόβες, συν ένα 5ωρο ακόμα στη ζωή σου από 11-12 ώρες που δουλεύεις, συν ένα τρίωρο αν έχεις παράσταση ή 6ωρο αν έχεις διπλή. Πάρα πολλή δουλειά, πάρα πολύ τρέξιμο, πάρα πολύ πανικό γιατί ήταν πρωτόγνωρο αυτό το πράγμα.

Είχαμε σκεφτεί με τον Γιώργο τότε να κάνουμε σκάντζα τους ρόλους μας, απλά επειδή εγώ είχα κάνει τον Λαζάρου τον αγαθούλη στις Σαββατογεννημένες και ο Γιώργος είχε κάνει τον Χοσέ τον τσαμπουκαλή, λέει ο Γιώργος να τα κάνουμε αντίστροφα. Και τελευταία στιγμή αλλάξαμε ρόλους. Πίστευα ότι θα πάει καλά η δουλειά, αλλά δεν φανταζόμουν αυτό που ήρθε. Δεν μπορούσα να το φανταστώ γιατί δεν είχα και την πείρα», είπε ο Αργύρης Αγγέλου.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το web tv του Αlpha στο 01.13.09