Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Πρόσωπο της σειράς είναι κόρη ηθοποιού από το "Παρά Πέντε"! Απίστευτο...

Καλέ δεν μοιάζουν καθόλου!

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Πρόσωπο της σειράς είναι κόρη ηθοποιού από το

Κι όμως! Πρόσωπο της σειράς "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα" είναι κόρη ηθοποιού από το "Παρά Πέντε"! Πόσο απίστευτο;

Υποδυόμενη τη Βέλη κατάφερε αμέσως να κερδίσει τις εντυπώσεις και μαζί με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, το τηλεοπτικό αγόρι της, θεωρούνται από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια.

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Η ώρα των μεταθέσεων ήρθε! Οι εξελίξεις σήμερα 21/11!

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα ηθοποιοί

Μαρία Χάνου! Η Μαρία Χάνου, η κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και του πρώην συζύγου της Ταξιάρχη Χάνου, με τον οποίο διατηρούν άψογες σχέσεις, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά του Alpha "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα", η οποία σημειώνει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κόρη

Η ίδια κρατάει ένα χαμηλό προφίλ (παρόλο που οι γονείς της είναι γνωστοί ηθοποιοί), κάνοντας τα δικά της βήματα στο χώρο της υποκριτικής.

Συγκλονίζει ηθοποιός από την «Μουρμούρα»! «Ήθελα να κάνω παιδιά αλλά είχα πρόβλημα...»

Συγκλονίζει ηθοποιός από την «Μουρμούρα» η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ήθελα να κάνω παιδιά αλλά είχα πρόβλημα...»

H ίδια, βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο πλατό της εκπομπής Alpha Παντού και μετά την προβολή ενός τρέιλερ για τη σειρά, η Βίκυ Χαντζή άδραξε την ευκαιρία να ρωτήσει την ηθοποιό για το παιδί της Κλέλιας Ρένεση. Αλήθεια, έχετε διαβάσει την δήλωσή της για τον Μάνου Τσάο;

«Είδα και την Κλέλια Ρένεση. Ζήσατε φέτος και μια εγκυμοσύνη…», παρατήρησε η δημοσιογράφος και η Ελένη Κοκκίδου απάντησε: «Βέβαια, όλοι μαζί τη ζήσαμε. Και τώρα ζούμε το μωρό. Χθες είχαμε τη φωτογράφιση για τα καινούρια επεισόδια και έφερε και το μωρό της μαζί. Και τρελαθήκαμε! Είναι μία κούκλα! όποτε έχει γύρισμα η Κλέλια θα την βλέπουμε. Είναι το παιδί μας».

Λίγο μετά η δημοσιογράφος την ρώτησε: «Χτύπησε ποτέ για σένα αυτό το καμπανάκι της μητρότητας; Και αν χτύπησε το άκουσες ή συνειδητά έκλεισες τ’ αφτιά;»,«Βεβαίως και χτύπησε. Ήθελα να κάνω παιδιά, προσπάθησα, αλλά είχα ένα πρόβλημα γυναικολογικό και δεν μπόρεσα τότε…», απάντησε η «Βουλίτσα»....