MasterChef: Η κίνηση του Σταύρου που τους "πάγωσε" όλους

Δεν θα το πιστέψετε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Η κίνηση του Σταύρου που τους

Δεν θα πιστέψετε ποια ήταν η κίνηση του Σταύρου που τους "πάγωσε" όλους στο πλατό του MasterChef! Ο ίδιος κατάφερε και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό! Δύσκολες οι ώρες για τους παίκτες απόψε!

Στο χθεσινό επεισόδιο, η κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη που έχασε στην ομαδική δοκιμασία, και έτσι ο αρχηγός της ομάδας, ο Σταύρος κλήθηκε να επιλέξει ποιος θα ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρησης.

Εκείνος θεώρησε πως το σωστό θα ήταν να προτείνει τον εαυτό του και να αναλάβει την ευθύνη, ωστόσο απόψε δήλωσε πως σκέφτηκε να μην μαγειρέψει με αποτέλεσμα να ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια. Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο.

Μιας και μιλάμε για το MasterChef εσείς ακούσατε τον Πάνο Ιωαννίδη που αποκάλυψε ποιος κριτής είναι "το εύκολο παιδί της στυλίστριας"; Τα αποκάλυψε όλα!

Εκτός από την κίνηση του Σταύρου που τους "πάγωσε" όλους στο MasterChef δείτε ποιοι είναι οι παίκτες προς αποχώρηση

Το MasterChef ξεκίνησε δυναμικά και αυτοί είναι οι παίκτες προς αποχώρηση στο σημερινό επεισόδιο. Οι προτεινόμενοι, θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι όχι μόνο με τους συμπαίκτες τους, αλλά και με τους εαυτούς τους.

Οι εντάσεις παραμένουν στο παιχνίδι, μιας και οι παίκτες πρέπει να αγωνιστούν σκληρά απόψε για να καταφέρουν να βγάλουν το καλύτερο πιάτο, ώστε να παραμείνουν.

Πρώτος υποψήφιος ήταν ο Σταύρος, ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας, ο οποίος ζήτησε από μόνος του να βρίσκεται σε αυτή τη θέση, ενώ η τριάδα ολοκληρώθηκε με τον Δημοσθένη και την Ηλιάνα, μιας και πήραν τους περισσότερους ψήφους.

Μιας και μιλάμε για το σόου, εσείς ακούσατε που η Σπυριδούλα έγινε εξοργισμένη; Η απίστευτη ανάρτηση για την Ηλιάνα που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!