Μπουρλότο από την Αποστολία Ζώη - "Η σχέση μας με το Νίνο είναι καρμική"

Δεν θα πιστέψετε τι αποκάλυψε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μπουρλότο από την Αποστολία Ζώη -

Μπουρλότο μας ήρθε από την Αποστολία Ζώη, μιας και η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει τα πάντα για την ίδια και τον Νίνο λέγοντας, "Η σχέση μας με το Νίνο είναι καρμική".

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Secret και τον Γιάννη Ξυνόπουλο, η Αποστολία Ζώη μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση της με τον Νίνο και ξεκαθάρισε τα πράγματα μια και καλή.

Χαρακτηριστικά δήλωσε, «Με τον Νίνο είμαστε φίλοι χρόνια και θεωρώ ότι η σχέση μας είναι καρμική. Έχουμε κάνει καλή παρέα γιατί έχουμε χημεία, αλλά και το τραγούδι μας είναι πολύ όμορφο και μιλάει κατευθείαν στην καρδιά. Θα έλεγα ότι ήταν μια συνεργασία – φωτιά».

Ενώ για το Your Face Sounds Familiar είπε, «Δεν με ενδιέφερε η θέση. Γελάω ακόμη όταν σε μια μεταμφίεσή μου κοιτούσα τον καθρέφτη και δεν γνώριζα τον εαυτό μου. Μάλιστα, όταν μεταμφιέστηκα σε Louis Armstrong έλεγα “αποκλείεται, δεν είμαι εγώ”». Μιας και μιλάμε για αυτήν ωστόσο, δείτε και την προηγούμενη αναφορά της στον Νίνο, καθώς αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την σχέση τους.

Πριν από το μπουρλότο που είπε η Αποστολία Ζώη για την καρμική σχέση με τον Νίνο, έγινε... δημοσιογράφος και του πήρε συνέντευξη

Δημοσιογράφος έγινε για λίγα λεπτά Αποστολία Ζώη και πήρε συνέντευξη από τον Νίνο με αφορμή την συνεργασία τους σε ένα κομμάτι που θα γίνει επιτυχία.

Είναι από τα πιο εκρηκτικά ντουέτα που βλέπουμε μετά από πολύ καιρό και θα τους δούμε στην ερωτική ροκ μπαλάντα με τίτλο “ΕΣΥ” .

Την είδηση έκαναν γνωστή μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram με κάποιες ανατρεπτικές αναρτήσεις που έκαναν.

Δημοσίευσαν μια διαφορετική συνέντευξη όπου παίρνουν συνέντευξη ο ένας στον άλλο. Χαλαροί και άνετοι συζητάνε σε ένα διάλειμμα των γυρισμάτων και κάνουν αποκαλύψεις. Όλα αυτά έρχονται μετά το απίστευτο ξέσπασμα που έκανε ο Νίνο στο Instagram.