Γάμος - "βόμβα" στην ελληνική showbiz - Ποιος ηθοποιός ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Δεν θα το πιστέψετε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γάμος -

Νέος γάμος "βόμβα" έσκασε στην ελληνική showbiz! Δεν θα πιστέψετε ποιος ηθοποιός ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας και την ανακοίνωση μάλιστα έκανε ο ίδιος πρόσφατα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, ο τηλεοπτικός "Χαμπέας", ή αλλιώς Γιώργος Γιαννόπουλος, δήλωσε πως είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην σχέση του.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι γνώρισε την αγάπη της ζωής του και είναι έτοιμοι και οι δύο για να ανέβουν τα σκαλιά και να προχωρήσουν μαζί σε μια δικιά τους οικογένεια. Εκτός αυτού ωστόσο, αποκάλυψε και τον τρόπο με τον οποίο την γνώρισε λέγοντας, ότι όλα οφείλονται στον σκύλο του, τον Λούπο, που τον είχε τραυματίσει κατά λάθος και αναγκάστηκε να πάει σε νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Εκεί γνώρισε τη νέα γυναίκα στη ζωή του. Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο.

Πριν από λίγο καιρό ωστόσο, μιας και μιλάμε για γάμους και ερωτευμένα ζευγάρια, έγινε γνωστό πως και μία ηθοποιός αποφάσισε να παντρευτεί στα κρυφά!

Εκτός από τον γάμο - "βόμβα" στην ελληνική showbiz είχαμε νέα και για γνωστό παρουσιαστή που ζήτησε σε γάμο την πρώην του γιου του

Νέος γάμος - "βόμβα" έσκασε στην showbiz! Γνωστός παρουσιαστής ζήτησε σε γάμο την πρώην του γιου του και προκάλεσε "θύελλα| αντιδράσεων!

Την πρόταση έκανε live on air ενώ ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή!

Ο λόγος για τον Duane 'Dog the Bounty Hunter' Chapman. Ο 66χρονος μάλιστα, πριν από επτά μήνες έχασε την σύζυγό του μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Τώρα είναι πιο έτοιμος από ποτέ ωστόσο, για να κάνει το επόμενο βήμα και να ζήσει και πάλι την χαρά στο σπίτι του, με την Moon Angell.

παρουσιαστής γάμοςπαρουσιαστής γάμος τηλεόραση