Έχασε έδαφος στον ΣΚΑΙ η Τατιάνα Στεφανίδου - Το πρόσωπο που έκλεισε την πόρτα

Αποχώρηση βόμβα από το κανάλι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχασε έδαφος στον ΣΚΑΙ η Τατιάνα Στεφανίδου - Το πρόσωπο που έκλεισε την πόρτα

Ποιο είναι το πρόσωπο που έκλεισε την πόρτα στον ΣΚΑΙ και έκανε την Τατιάνα Στεφανίδου να χάσει έδαφος; Ραγδαίες εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο. Ρεπορτάζ αναφέρει ότι έχουμε όχι μια αλλά... δύο αποχωρήσεις από την εκπομπή.

Όλα τα ονόματα που πλέον φαίνεται να είναι παρελθόν για το Μαζί σου. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Αλέξης Μίχας στο “Έλα, Χαμογέλα”, υπήρξαν τελικά αποχωρήσεις από την εκπομπή, που πλέον προβάλλεται μόνο κάθε Σάββατο καθώς την Κυριακή προβάλλεται στη θέση της το My Style Rocks Gala.

Όπως είπε ο ίδιος, αποχώρησαν δύο δημοσιογράφοι αλλά και η συνεργάτιδα της Τατιάνας, Λίλα Σταμπούλογλου, που είχε ένα σατιρικό ένθετο στην εκπομπή. Δυστυχώς , όπως τόνισε και εκείνος δεν χωράει πλέον και χρονικά στο “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” το σκετς της Λίλας Σταμπούλογλου, ενώ η Τατιάνα Στεφανίδου θα κρατήσει αμιγώς κοινωνικό το περιεχόμενο της εκπομπής μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το συμβόλαιό της λήγει το καλοκαίρι, οι σχέσεις της είναι πολύ καλές με τον ΣΚΑΪ, όμως όπως ανέφερε ο διευθυντής του TV Έθνους είναι αβέβαιο αν θα παραμείνει... Πάντως και το My Style Rocks που έχει πάρει την θέση της, δεν κάνει και σαρωτικά ποσοστά - Δείτε εδώ τα νούμερα

Ποιο είναι το πρόσωπο που έκλεισε την πόρτα στην Τατιάνα Στεφανίδου και στον ΣΚΑΙ - Έφυγε οριστικά

Η ηθοποιός Λίλα Σταμπούλογλου γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά κατάγεται από την Κομοτηνή. Σπούδασε υποκριτική κι έκανα ένα μεταπτυχιακό στη θεατρολογία. Επίσης, σπούδασε ιστορία και αρχαιολογία..

Λίλα Σταμπούλογλου έφυγε από την Τατιάνα Στεφανίδου

Η Λίλα, σχολιάζει, σατιρίζει, μεταμφιέζεται, υποδύεται ρόλους, μαγειρεύει, κυλιέται στο πάτωμα, γενικά βγάζει το δημιουργικό της άχτι στη χιουμοριστική διαδικτυακή εκπομπή ''Τρου Στορι'' (www.comedylab.gr). Κάνει το ίδιο στα αγγλικά στο youtube κανάλι lilatruestory. Πειραματίζεται με το stand up comedy και το comedy σκέτο. Κάνει μουσικές παρωδίες με τους Parodise. Παίζει σε θέατρο-τηλεόραση-κινηματογράφο όποτε της δίνεται η ευκαιρία. Κατά καιρούς σκηνοθετεί. Αρθρογραφεί. Έχω διατελέσει και ραδιοφωνική παραγωγός και γουστάρει πολύ να το ξανακάνει (δέχεται προτάσεις). Κυνηγάει likes και retweets στα social media. Τέλος, φτιάχνει πολύ ωραία φοκάτσια.

Η Λίλα, έπαιξε στην παράσταση stand up comedy ''50 αποχρώσεις του Greek'' μαζί με τον Σίλα Σεραφείμ. Καθώς επίσης στο Μητσι Show με Γιώργο Μητσικώστα, στο κανάλι Ε (κείμενα-συμμετοχή) και στις Κυριακές γέλιου στο Tin Pan Alley.