Το My style rocks πήρε την θέση της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ - Αυτά είναι τα νούμερα

Αναλυτικά τα ποσοστά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το My style rocks πήρε την θέση της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ - Αυτά είναι τα νούμερα

Πλέον η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου προβάλλεται μόνο κάθε Σάββατο, αφού την θέση της την Κυριακή, πήρε το My style rocks Gala. Μάλιστα, χθες ήταν η πρώτη ημέρα προβολής του την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα. Τι νούμερα έκανε στον ΣΚΑΙ;

Ο λόγος της μετακόμισης αυτής του Gala οφείλεται στον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει στην prime time ζώνη την Παρασκευή το βράδυ και στα χαμηλά νούμερα που σημειώνει το παιχνίδι, όπως άλλωστε σας είχαμε γράψει και εμείς.

Ωστόσο, τι έκανε το My style rocks Gala χθες, όπου μια παίκτρια αποχώρησε;

Αναλυτικά τα τέταρτα

  • 5,7
  • 6,6
  • 6,3
  • 8,7
  • 8
  • 10,3
  • 11,4
  • 12
  • 11,4
  • 8,3
  • 9,1
  • 9,4
  • 10,8
  • 11,2

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 15,7

ΣΚΑΙ: My style rocks 9,2

ΑLPHA: Καλύτερα δε γίνεται 16,1

Mega: Όμορφος κόσμος 2,8

Open: Open sport 6,2

Μάλιστα χθες το My style rocks στον ΣΚΑΙ είχε πολλά ευτράπελα

Σας έχουμε όλα τα highlights από το χθεσινό Gala του My Style Rocks! Τα είχε όλα. Οι εμφανίσεις των κοριτσιών άκρως εντυπωσιακές, καθώς το θέμα ήταν το βιενέζικο καρναβάλι. Πώς ντύθηκαν οι παίκτριες και ποια δεν τα κατάφερε; Ποια πρώην παίκτρια πήρε τηλέφωνο κριτή και τι του είπε; Διαβάστε όλα όσα έγιναν χθες (1/3) στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ!

Μετά από ένα εντυπωσιακό show με ακόμη πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις από τις παίκτριες που κινήθηκαν σε ρυθμούς καρναβαλιού, η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε αρχικά τη νικήτρια της εβδομάδας.

Η παίκτρια που κατάφερε να συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία και να πάρει τα 2.500 ευρώ, είναι η καινούργια παίκτρια Αρετή Λις. Οι τρεις κοπέλες με την χαμηλότερη βαθμολογία ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Κιάρα Μαρκέζη και η Τζώρτζια Παναγή.

Οι κριτές αποφάσισαν να σώσουν την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.Στη συνέχεια ο Στέλιος Κουδουνάρης ψήφησε να μείνει την Κιάρα Μαρκέζη ενώ ο Λάκης Γαβαλάς την Τζώρτζια Παναγή.

Έτσι λοιπόν, η Έλενα Χριστοπούλου ήταν εκείνη που διάλεξε ποια θα αποχωρήσει και ψήφισε την Τζώρτζια Παναγή.

Έλαμψε η Κατερίνα Στικούδη στο πλατό του My Style Rocks!

Το απόλυτο 5άρι παίρνει στο Gala του «My style rocks» η Κατερίνα Στικούδη. Εμφανίστηκε στο πλατό του ΣΚΑΙ φορώντας ένα απίστευτο λαμπερό μπλε φόρεμα.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του My style rocks επέλεξε να φορέσει ένα μίνι λαμπερό μπλε φόρεμα το οποίο είχε συνδυάσει με μωβ γόβες.

Κατερίνα Στικούδη

My Style Rocks: Highlight της βραδιάς η εμφάνιση της Τόνιας Κούμπα

Μια απίστευτη εμφάνιση έκανε η Τόνια Κούμπα στο My Style Rocks Gala με τον σύντροφο της. Τι αποφάσισαν να ντυθούν;

Η Τόνια Κούμπα, επέλεξε να εμφανιστεί μαζί με τον σύντροφό της και οι δυο τους ντύθηκαν τσαρλατάνοι.

Μετά την πασαρέλα ο σύντροφος της θέλησε να της δώσει ένα φιλί με εκείνη να ντρέπεται και την Κατερίνα Στικούδη να της λέει: «Έλα καλέ που ντρέπεσαι να σου δώσει ένα φιλί ο αγαπημένος σου». Και αφού μιλάμε για το My Style rocks δείτε ποιο μεγάλο φαβορί επιστρέφει!

Δείτε και μερικές ακόμα εμφανίσεις από το Gala

My Style Rocks Highlights: Το απρόσμενο τηλεφώνημα - Ποια πρώην παίκτρια πήρε τηλέφωνο;

Την ώρα που η κριτική επιτροπή βαθμολογούσε την Κορίνα, ο Στέλιος Κουδουνάρης αποκάλυψε πως είχε ένα ξαφνικό τηλεφώνημα. Ποια πρώην παίκτρια του τηλεφώνησε;

Ο λόγος για την Κρίστεν Λεωτσάκου η οποία αποχώρησε οικειοθελώς και πήρε τηλέφωνο τον σχεδιαστή και κριτή για να του πει: «Με πήρε τηλέφωνο η Κρίστεν και μου είπε να καταγράψω ποιες φοράτε φτερά» σχολίασε ο Στέλιος Κουδουνάρης.