MasterChef: Η Σπυριδούλα παραδέχτηκε καβγά με τον αρραβωνιαστικό της - Δεν είναι πια μαζί;

Γιατί δεν τον είχαμε δει στον τελικό;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Η Σπυριδούλα παραδέχτηκε καβγά με τον αρραβωνιαστικό της - Δεν είναι πια μαζί;

Και όμως η Σπυριδούλα παραδέχτηκε καβγά με τον αρραβωνιαστικό της! Είναι ή δεν είναι πια μαζί; Για ποιον λόγο δεν τον είχαμε δει πέρυσι στον τελικό του MasterChef; Η ίδια έδωσε ένα τέλος σε όλα όσα ακούγονται.

H Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, μίλησε στο «TV Εθνος» για την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που δεν είδαμε στον περσινό τελικό τον σύντροφό της, και την κατάσταση μεταξύ τους.

Οταν ασχολούνται με την προσωπική σας ζωή πώς αντιδράτε; Θεωρείτε ότι έχετε και εσείς ευθύνη γι’ αυτό;

"Μόνο εγώ έχω ευθύνη. Εγώ έβγαλα την προσωπική μου ζωή στη δημοσιότητα. Αλλά απαντάω την αλήθεια μου. Είμαι μαζί με τον Αποστόλη και ποτέ δεν σταμάτησα να είμαι, στον τελικό δεν ήταν γιατί τότε είχαμε ένα καβγαδάκι. Μετά βρέθηκε, αλλά δεν ήταν μπροστά στις κάμερες. Και ο γάμος είναι ένα θέμα που το έχουμε αφήσει, μέχρι να ολοκληρωθεί και να στρώσει η δουλειά στην Κύπρο. Δεν ξέρω να σου πω μια συγκεκριμένη ημερομηνία."

Μιας και μιλάμε για την Σπυριδούλα, εσείς είδατε την απίστευτη ανάρτησή της για την Ηλιάνα; Εξοργισμένη η πρώην παίκτρια του MasterChef. Τι συνέβη;

Ωστόσο η Σπυριδούλα από το MasterChef εκτός από ότι σχολίασε τον αρραβωνιαστικό της και το εάν είναι μαζί, έχει αδυνατίσει και αρκετά

Αδυνάτισε κι άλλο η Σπυριδούλα του MasterChef και η εικόνα της προκάλεσε εντυπώσεις! Η εμφάνιση της ήταν μοναδική με τους θαυμαστές της να ρίχνουν τα σχόλια βροχή και να την αποθεώνουν!

Η ίδια, δουλεύει επαγγελματικά σε κουζίνα μεγάλου εστιατορίου και κερδίζει τις εντυπώσεις, ωστόσο εντυπώσεις κερδίζει και η εξωτερική της εικόνα και όχι άδικα.

Σε πρόσφατο ποστ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια ποζάρει πιο αδύνατη και ευτυχισμένη από ποτέ και προκαλεί "πανικό".

Εσείς τι λέτε;

Θα ξαναμπεί ωστόσο στο παιχνίδι; Τι λένε για τα νέα επεισόδια;