Πάνος Ιωαννίδης: Έχει Κορωνοϊό; Τι συνέβη στα γυρίσματα στο Star

Μεγάλη ανησυχία για τον κριτή του MasterChef

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάνος Ιωαννίδης: Έχει Κορωνοϊό; Τι συνέβη στα γυρίσματα στο Star

Έχει Κορωνοϊό ο αγαπημένος κριτής του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης; Τι συνέβη στα γυρίσματα στο Star και σήμανε αμέσως συναγερμός; Όλες οι λεπτομέρειες για την υγεία του! Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και έχουμε ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, ο Πάνος Ιωαννίδης ένιωσε αδιαθεσία στο σημερινό γύρισμα και οι άνθρωποι της παραγωγής του συνέστησαν να επιστρέψει στο σπίτι του και να απέχει λίγο από τα καθήκοντά του.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η παραγωγή του MasterChef παίρνει όλα τα κατάλληλα μέτρα τον τελευταίο καιρό λόγω του Κορωνοϊού και μάλιστα διέκοψαν και τα ταξίδια στο εξωτερικό, που έκαναν κάθε χρόνο. Εδώ όλο το ρεπορτάζ μας που προκάλεσε εντύπωση.

Να αναφέρουμε ωστόσο ότι τα γυρίσματα δεν σταματούν καθόλου, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Σωτήρη Κοντιζά να βρίσκονται κανονικά στο πλατό του MasterChef. Εμείς να ευχηθούμε ό,τι καλύτερο στον αγαπημένο κριτή και φυσικά θα επανέλθουμε μόλις έχουμε νεότερα.

Ευτυχείτε: Εκτός της εκπομπής του Open, η Μέγκι Ντρίο λόγω κορωνοϊού λίγο πριν βρεθεί εκτός Star ο Πάνος Ιωαννίδης

Εκτός της εκπομπής Ευτυχείτε ήταν σήμερα η Μέγκι Ντρίο, λόγω του κορωνοϊού. Τι συνέβη όμως και το μοντέλο βρέθηκε εκτός της εκπομπής του Open το πρωί της Πέμπτης. Tι αποκάλυψε η ίδια σε ζωντανή σύνδεση.

Η Μέγκι Ντρίο, η οποία συμμετείχε την προηγούμενη βδομάδα στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, εξαιτίας του θέματος του κορωνοϊού θα παραμείνει λίγες μέρες εκτός της εκπομπής Ευτυχείτε!

Για προληπτικούς λόγους και θα αφού διαβεβαιωθεί πως δεν υπάρχει κίνδυνος θα επιστρέψει ξανά στην εκπομπή. Επίσης έφερε ένα ακόμα θέμα στην εκπομπή, ότι χθες δέχθηκε τηλεφώνημα από το My Style Rocks, για να συμμετέχει ως παίκτρια σε αυτό, τη στιγμή που είναι σε συμβόλαιο με το OPEN. Πρόσφατα μάλιστα είχε μιλήσει και για το τι την οδήγησε στο να καταρρεύσει ψυχολογικά.

Δείτε όσο αποκάλυψε στο βίντεο η ίδια: