Ραντεβού υπό το φως των κεριών για την Φαίη Σκορδά - Ήταν με το Νίκο Ηλιόπουλο;

Η φωτογραφία την πρόδωσε

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
Ραντεβού υπό το φως των κεριών για την Φαίη Σκορδά - Ήταν με το Νίκο Ηλιόπουλο;

Ραντεβού υπό το φως των κεριών για την Φαίη Σκορδά χτες το βράδυ και φυσικά απορήσαμε αν ήταν με το Νίκο Ηλιόπουλο. Μια φωτογραφία της την πρόδωσε και η αλήθεια είναι πως η παρουσιάστρια διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της.

Τα νούμερα τηλεθέασης στο Πρωινό είναι πάρα πολύ καλά και η Φαίη Σκορδά, έχει βρει την ευτυχία στα προσωπικά της, στο πλευρό του Νίκου Ηλιόπουλου. Αν και η ίδια δεν μιλάει ιδιαίτερα για την ζωή της εκτός τηλεόρασης, το χαμόγελό της σε πρόσφατη έξοδο τα είπε όλα.

Χτες το βράδυ, η παρουσιάστρια, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram και πρόδωσε την βραδινή της έξοδο. Στο εν λόγω στιγμιότυπο φαίνονται 2 cocktails, ενώ το σκηνικό ήταν πολύ ρομαντικό, με το φως των κεριών να προδίδει ότι επρόκειτο πιθανόν για ένα ρομαντικό ραντεβού με τον καλό της. Πάντως, είτε ήταν με το Νίκο Ηλίπουλο, είτε όχι, το μόνο σίγουρο είναι πως όπου και να βρεθεί η Φαίη Σκορδά, είναι αδύνατο να περάσει απαρατήρητη.

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος ραντεβού

Αν αγαπάς και εσύ το στιλ της Φαίης και θα βγεις απόψε με τον καλό σου, δες εδώ ένα παραμυθένιο φόρεμα - Θα μοιάζεις με πριγκίπισσα

Πριν το ρομαντικό ραντεβού, είχε βρεθεί και σε καφέ της Ιταλίας η Φαίη Σκορδά - Ήταν μαζί και ο Νίκος Ηλιόπουλος;

Κι όμως η Φαίη Σκορδά δεν είναι μόνο εκτός Ελλάδος αλλά βρέθηκε και σε καφέ της Ιταλίας! Άραγε είναι μαζί και ο Νίκος Ηλιόπουλος; Η ανάρτησή της στο Instagram μας έβαλε σε πειρασμό να το ψάξουμε. Δείτε την και θα καταλάβετε....

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, μετά από μια δύσκολη εβδομάδα βρήκε λίγο χρόνο για τον εαυτό της και έφυγε εκτός Ελλάδος. Η Ιταλία είναι από τις αγαπημένες της χώρες και έτσι χωρίς σκέψη, πήρε αεροπλάνο και βρέθηκε εκεί.

Η Φαίη Σκορδά, ανέβασε μια φωτογραφία στο Intstagram χωρίς ίχνος μακιγιάζ, την ώρα που απολάμβανε τον καφέ της και έγραψε απλά στην λεζάντα: «Buongiorno»! Ο σύντροφός της, Νίκος Ηλιόπουλος δεν φαίνεται στην φωτογραφία αλλά αν δείτε προσεκτικά μια αντρική φιγούρα καθρεφτίζεται στα γυαλιά της! Λέτε να είναι αυτός; Πάντως στην κοπή πίτας του καναλιού που η Φαίη έκλεψε τις εντυπώσεις (δείτε τι φόρεσε, ήταν υπέρτατο) δεν ήταν μαζί της....

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Τι είχε πει η Φαίη Σκορδά για το Νίκο Ηλιόπουλο πριν πάει στην Ιταλία

Την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της διανύει η Φαίη Σκορδά, καθώς ζει έναν όμορφο έρωτα με τον Νίκο Ηλιόπουλο. Χθες, την «τσάκωσαν» σε έξοδο της, και την ρώτησαν για το σύντροφο της και το χαμόγελο αμηχανίας τα έλεγε όλα. Ο πρώτες λέξεις για τη νέα της σχέση.

Πριν από μερικές ημέρες έγινε η αποκάλυψη πως η παρουσιάστρια του Πρωινού έχει βρει και πάλι τον έρωτα και η είδηση έσκασε σαν «βόμβα». Ο επιχειρηματίας που της έχει «κλέψει» την καρδιά όπως φαίνεται δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz, καθώς ασχολείται με το digital marketing.

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν, η Φαίη Σκορδά με τον Νίκο Ηλιόπουλο είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο και είναι πολύ ευτυχισμένοι. Πλέον η παρουσιάστρια δεν κρύβει την σχέση της και στην κάμερα του Happy Day έκανε τις πρώτες δηλώσεις.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής την ρώτησε αρχικά για τα δημοσιεύματα που την θέλουν σε νέα σχέση με την ίδια να απαντάει πως είναι πάρα πολύ χαρούμενη, ενώ στην συνέχεια για το πως πέρασε την ημέρα του Άγιου Βαλεντίου. Η αμηχανία στο πρόσωπο της ήταν εμφανής.

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για το νέο σύντροφο και επιχειρηματία της Φαίης Σκορδά. Στο Happy Day είχε αποκαλυφθεί πως η πρώτη τους γνωριμία έγινε όταν ήταν ακόμα με τον Γιώργο Λιάγκα. Αλλά δεν έμειναν εκεί.