Αφήνει το σπίτι της η Σίσσυ Χρηστίδου - Το είχε αγοράσει μαζί με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Το ζευγάρι το είχε αγοράσει πριν χωρίσει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αφήνει το σπίτι της η Σίσσυ Χρηστίδου - Το είχε αγοράσει μαζί με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Η Σίσσυ Χρηστίδου αφήνει το σπίτι της, το οποίο και είχε αγοράσει μαζί με τον Θοδωρή Μαραντίνη πριν τον χωρισμό. Η παρουσιάστρια, είναι ήδη σε αναζήτηση νέας στέγης και η Ναταλία Γερμανού έσκασε στον αέρα την είδηση! Πού θα πάει η Σίσσυ;

Μπορεί το ζευγάρι να είχε χωρίσει, ωστόσο το σπίτι που είχαν αποκτήσει λίγο πριν γίνει γνωστό το διαζύγιό τους, το είχε κρατήσει η παρουσιάστρια. Το πρωί της Κυριακής, 1 Μαρτίου, στην εκπομπή της αποκάλυψε ότι ψάχνει σπίτι η Σίσσυ Χρηστίδου, με αφορμή ότι η Ναταλία Γερμανού ψάχνει κι εκείνη σπίτι, προκειμένου να μετακομίσει και να βρίσκεται πιο κοντά στον νέο της έρωτα.

«Την συνάντησα τη Ναταλία τις προάλλες και της είπα ότι κι εγώ ψάχνω σπίτι να μετακομίζω και μου είπε πουλάω εγώ το δικό μου και της είπα δεν θέλω να αγοράσω ευχαριστώ» τόνισε η παρουσιάστρια του Open tv και έσκασε την βόμβα μεγατόνων, αφού δεν είχε ακουστεί ποτέ ξανά αυτή η είδηση!

Μάλιστα, πρόκειται να μετακομίσει στο νέο σπίτι που θα βρει μαζί με τα παιδιά της, αφού ο Θοδωρής Μαραντίνης ζει σε άλλο σπίτι με την σκυλίτσα του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Σίσσυ Χρηστίδου δύσκολα θα αφήσει τα αγαπημένα της Βόρεια προάστια. Αλήθεια, ξέρετε από πού είναι η καταγωγή της; Ζούσε για πολλά χρόνια εκεί - Δείτε εδώ

Αυτό είναι το σπίτι που έχει η Σίσσυ Χρηστίδου και το είχε αγοράσει με τον Μαραντίνη πριν χωρίσουν

Πρώτη φορά βλέπουμε όλο το σαλόνι της Σίσσυς Χρηστίδου! Είναι φωτογραφία από το σπίτι που είχε με τον Θοδωρή Μαραντίνη πριν τον χωρισμό!

Η παρουσιάστρια του OPEN μπορεί εδώ και πάρα πολύ καιρό να μην μαζί με τον τραγουδιστή, όμως, όπως όλοι γνωρίζουμε η σχέση τους είναι άριστη.

Πρόσφατα δημοσίευσε ένα βίντεο στο μεγαλοκάναλό της - όπως λέει και η ίδια - στο Youtube και μέσα σε αυτό είδαμε κάποια πλάνα από το σπίτι της όταν συγκατοικούσε με τον πρώην άντρα της!

Οι αναδρομές στο παρελθόν της μας έκαναν να ξεκλέψουμε κάποιες ματιές από το σπίτι τους κι αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι ήταν σαν πραγματική βίλα...

Χρηστίδου σπίτι

Αν ρίξετε μια ματιά στο βίντεο παρακάτω θα δείτε κι άλλα πλάνα μέσα από το συγκεκριμένο σπίτι αλλά και από το νέο της, αφού μετά τον χωρισμό, όπως έγινε γνωστό, μετακόμισε!