Έφυγαν από την Αθήνα Λασκαράκη - Σουλτάτος! Η «μυστική» τοποθεσία μόλις «έσκασε»

Πού πήγε το ζευγάρι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έφυγαν από την Αθήνα Λασκαράκη - Σουλτάτος! Η «μυστική» τοποθεσία μόλις «έσκασε»

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος έφυγαν από την Αθήνα αλλά εμείς εντοπίσαμε την μυστική τοποθεσία! Μόλις «έσκασε» η φωτογραφία που πρόδωσε το μέρος, αναγνωρίζετε πού είναι; Σίγουρα πρόκειται για αρκετά δημοφιλές.

Το αγαπημένο ζευγάρι σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο αποδρά από την καθημερινότητα και την πόλη. Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, πηγαίνουν σε αγαπημένους τους προορισμούς και ο τελευταίος δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Αν και η Βάσω Λασκαράκη δεν έγραψε πού είναι, εμείς την εντοπίσαμε.

Η ίδια, ανέβασε μια φωτογραφία με φόντο την γέφυρα σε χωριό στα Ιωάννινα, ντυμένη φυσικά με άψογο λουκ. Το κλικ έκανε ο Λευτέρης Σουλτάτος, ενώ αυτή την φορά δεν είχαν παρέα στο στιγμιότυπο. Δεν γνωρίζουμε βέβαια αν πρόκειται για κάποια παλιά απόδραση ή καινούργια, πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως όπου και αν πάνε, προκαλούν εντύπωση. Δείτε εδώ σε ποιο μέρος του εξωτερικού είχαν βρεθεί - Θα σας πέσουν τα μαλλιά...

Λίγα λόγια για την μυστική τοποθεσία που πήγαν Λασκαράκη και Σουλτάτος

Το Πάπιγκο είναι χωριό του νομού Ιωαννίνων, χτισμένο στις πλαγιές της Τύμφης σε υψόμετρο 960 μέτρων. Αναφέρεται και ως Μεγάλο Πάπιγκο και μαζί με το γειτονικό του χωριό Μικρό Πάπιγκο αποτελεί κοινότητα του νομού Ιωαννίνων. Η κοινότητα έχει πληθυσμό 357 κατοίκους από τους οποίους οι 280 μένουν στο Πάπιγκο και οι 56 στο Μικρό Πάπιγκο. Το Πάπιγκο αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά δείγματα Ζαγορίτικης αρχιτεκτονικής και ο οικισμός είναι ανακηρυγμένος παραδοσιακός.

Το Πάπιγκο βρίσκεται πολύ κοντά στο φαράγγι του Βίκου και εντός του Εθνικού Δρυμού Βίκου-Αώου. Περιβάλλεται από πλούσια βλάστηση φυλλοβόλων δέντρων με αποτέλεσμα η περιοχή να αλλάζει χρώματα κάθε εποχή του έτους.

Η περιοχή αποτελεί πόλο έλξης περιηγητών καθόλη την διάρκεια του έτους. Οι κλιματολογικές συνθήκες ακολουθούν την ιδιορρυθμία του οικοσυστήματος του εθνικού δρυμού, με εκτεταμένες χιονοπτώσεις την χειμερινή περίοδο και υγρασία το καλοκαίρι. Η χλωρίδα και η πανίδα της περιοχής παρουσιάζει μεγάλη ποικιλομορφία.