Λασκαράκη και Σουλτάτος πήγαν στην Σουηδία - Η λεπτομέρεια στην φωτογραφία τους εντυπωσιάζει

Πολλοί την είδαν, κανείς δεν το παρατήρησε! Εσύ;

Λασκαράκη και Σουλτάτος πήγαν στην Σουηδία - Η λεπτομέρεια στην φωτογραφία τους εντυπωσιάζει

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος πήγαν στην Σουηδία αλλά μια λεπτομέρεια στην φωτογραφία τους εντυπωσιάζει. Πολλοί την είδαν, σχεδόν κανείς όμως δεν την παρατήρησε... Εσύ; Αν ναι, τότε πραγματικά είσαι από τους λίγους.

Το ζευγάρι μετά την Δανία αποφάσισε να πάει μια βόλτα και από... την Σουηδία, πάντα ντυμένο με άψογο στιλ. Η ηθοποιός και ο σεφ είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και κάθε τους φωτογραφία στο Instagram, κάνει κυριολεκτικά χαμό από likes και αντιδράσεις!

Πάρα πολλοί την είδαν, όμως κανείς σχεδόν δεν παρατήρησε μια σημαντική λεπτομέρεια: Τα γάντια της Βάσως Λασκαράκη ήταν ταιριασμένα ακριβώς με το μπουφάν του Λευτέρη Σουλτάτου! Η ίδια άλλωστε, αγαπά πολύ το casual στιλ και οι street εμφανίσεις της παραδίδουν μαθήματα (Δες εδώ το παλτό που φόρεσε ασορτί με την Αθηνά Οικονομάκου, είναι σε ιδιαίτερο χρώμα). Αν δεν εντόπισες εξαρχής την εν λόγω λεπτομέρεια, ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Μια ακόμα λεπτομέρεια στην φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου - Εντυπωσίασε η εμφάνιση

Πιο ανανεωμένοι και χαρούμενοι από ποτέ φαίνονται στις τρυφερές φωτογραφίες του Youweekly.gr ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη. Οι δυο τους επέστρεψαν στην Ελλάδα από το ταξίδι τους στο εξωτερικό και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και τους απαθανάτισε.

Πριν από λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα την Παρασκευή το ζευγάρι προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά από ένα ταξίδι - αρκετών ημερών - στην μαγευτική Βαρκελώνη. Ένα ταξίδι αναψυχής και αναζωπύρωσης του έρωτα αυτού που ζουν.

Η Βάσω Λασκαράκη άνετη και χαλαρή φορούσε ένα t-shirt, ένα μαύρο τζιν, τα κλασικά vans και ένα συγκλονιστικό παλτό. Βαμμένη σε φυσικές αποχρώσεις βρισκόταν στο πλευρό του συντρόφου της και δεν σταμάτησε να χαμογελάει δευτερόλεπτο "βροντοφωνάζοντας" κάπως έτσι το πόσο υπέροχα πέρασε.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος

Το ίδιο φυσικά και ο Λευτέρης Σουλτάτος, που φορούσε γυαλιά, ντυμένος χαλαρός κρατώντας στα χέρια του τις αποσκευές.

Φωτογραφίες από την επιστροφή του Λευτέρη Σουλτάτου και της Βάσως Λασκαράκη στην Ελλάδα

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος ταξίδι

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος αεροδρόμιο φωτογραφίες Youweekly.gr

Μάλιστα, μέσα από το instagram δημοσίευσαν κάποιες φωτογραφίες τους από το ταξίδι τους στην Βαρκελώνη.

Να υπενθυμίσουμε πως το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 2 χρόνια, από το 2018 και ζουν τον έρωτά τους πλέον χωρίς να κρύβονται, ειδικά μετά τον υπέροχο γάμο τους.

Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη και ο σεφ Λευτέρης Σουλτάτος γνωρίστηκαν στην Κρήτη πριν από δυόμιση χρόνια, όταν ακόμη η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Τότε η γνωριμία τους περιορίστηκε σε φιλικό επίπεδο.

Η ίδια είχε δηλώσει: «Δεν ήθελα να ξαναερωτευτώ μετά τον χωρισμό. Είχα αποφασίσει να αφοσιωθώ στο παιδί. Συνέβη τόσο απότομα και γρήγορα που τον πρώτο καιρό δεν ήθελα να το δεχτώ. Δεν ήθελα να το πιστέψω. Μερικές φορές μπορεί και να το εμπόδιζα. Γνωριστήκαμε πριν από δυόμιση χρόνια σε μια κοινή παρέα στην Κρήτη. Τίποτα, απλά συναναστραφήκαμε. Συναντηθήκαμε μετά από έναν χρόνο ξανά σε ένα μέρος πάλι με παρέα και βρεθήκαμε μετά από λίγο καιρό για να μου γνωρίσει έναν γνωστό του για να αγοράσω ένα αμάξι. Τα πράγματα πήραν την πορεία τους. Δεν είχα τη διάθεση να ερωτευτώ. Με πήρε και με σήκωσε. Δεν ξέρω τι μαγικό έγινε, αλλά δεν είχε επιστροφή. Δεν με νοιάζει τι λέει ο οποιοσδήποτε, με νοιάζει να είμαι εγώ ευτυχισμένη και σωστή προς τον σύντροφό μου».