Αποκάλυψη από την Στεφανία - Ποια γνωστή τραγουδίστρια θα θυμίζει με το φετινό τραγούδι της Eurovision;

Τι θα γίνει τελικά με τον διαγωνισμό;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκάλυψη από την Στεφανία - Ποια γνωστή τραγουδίστρια θα θυμίζει με το φετινό τραγούδι της Eurovision;

Αποκάλυψη "βόμβα" μας ήρθε από την Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία και θέλησε να δώσει κάποιες παραπάνω πληροφορίες για την εμφάνισή της. Ποια γνωστή τραγουδίστρια θα θυμίζει με το φετινό τραγούδι της Eurovision;

Η Στεφανία Λυμπερακάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε τόσο για το πως αισθάνεται για την συμμετοχή της στον διαγωνισμό, όσο και για το τι μας περιμένει.

Χαρακτηριστικά ανέφερε για το τραγούδι, «Από την αρχή που άκουσα το τραγούδι ήταν πολύ – πολύ ωραίο. Είναι pop και θυμίζει το στυλ της Ariana Grande. Είναι χορευτικό, είναι φανταστικό, μου ταιριάζει.
Ήταν το όνειρό μου να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision μετά την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά».

Οι φήμες ωστόσο συνεχίζονται και εκτός από την Ariana Grande που θα θυμίζει το φετινό τραγούδι της Στεφανίας, υπάρχει ανησυχία για τον διαγωνισμό λόγο κορωνοϊού

Το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο της Ολλανδίας NPO γνωστοποίησε ότι συνεχίζει τις διαβουλεύσεις με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ραδιοτηλεόρασης, συμπαραγωγό της Eurovision, προκειμένου να εξετάσουν τον αντίκτυπο του νέου κορωνοϊού στον διαγωνισμό.

Το NPO, όπως μεταδίδει το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP, ανέφερε, "Είναι πολύ νωρίς να σχολιάσουμε τα πιθανά σενάρια, καθώς εξαρτώνται από τις εξελίξεις το επόμενο διάστημα. Ο στόχος μας παραμένει να οργανώσουμε έναν αξέχαστο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision".

Παρόλα αυτά, το NPO δεν θέλησε να σχολιάσει τις φήμες, σύμφωνα με τις οποίες ο διαγωνισμός θα μπορούσε να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία των χιλιάδων θεατών και να μαγνητοσκοπηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Μιας και μιλάμε για τον διαγωνισμό ωστόσο. και τον θανατηφόρο ιό, δείτε όλα όσα αποκάλυψε βιολόγος για το μέλλον της φετινής Eurovision και το ενδεχόμενο να μην διεξαχθεί.