Δεν θα πιστέψετε την έκπληξη που είχαν ετοιμάσει στην Μαντώ Γαστεράτου για τα γενέθλιά της

Ακόμα και η ίδια έμεινε άφωνη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν θα πιστέψετε την έκπληξη που είχαν ετοιμάσει στην Μαντώ Γαστεράτου για τα γενέθλιά της

Δεν θα πιστέψετε την έκπληξη που είχαν ετοιμάσει στην Μαντώ Γαστεράτου για τα γενέθλιά της! Η παρουσιάστρια είχε γενέθλια και οι συνεργάτες της δεν μπόρεσαν να κρατηθούν και να μην της ευχηθούν!

Συγκεκριμένα μάλιστα, η ίσια ως λάτρης των social media δεν γινόταν να μην μοιραστεί αυτήν την ευχάριστη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Οι φίλοι της της ετοίμασαν μια τούρτα σοκολάτα και η ίδια φανερά συγκινημένη ανέφερε στην φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, «Σήμερα είναι τα γενέθλια μου και αυτή είναι η πρώτη τούρτα που έσβησα για φέτος και αυτοί είναι οι φίλοι μου που τυχαίνει να είναι και συνεργάτες μου και αυτή είναι η φάτσα μου, γεμάτη από χαρά και συγκίνηση που συνειδητοποιώ για ακόμα μια φορά, πόσο πολύ τους αγαπώ και μ' αγαπάνε! Ααααα και αυτό είναι το πρώτο μου γύρισμα μετά την γέννηση του γιου μου, μετά από 2 μήνες, που σε λίγη ώρα βγαίνει στον αέρα με την BEST TEAM EVER».

Μιας και μιλάμε για την παρουσιάστρια, εσείς είδατε την Μαντώ Γαστεράτου που τρόλαρε την Άννα Μαρία Βέλλη; Ξεκαρδιστική ανάρτηση!

Ωστόσο πριν την έκπληξη για τα γενέθλια της, η Μαντώ Γαστεράτου μας έδειξε την απίστευτη αλλαγή μετά την γέννα - Πόσα κιλά είναι τώρα;

H Μαντώ Γαστεράτου μας δείχνει την απίστευτη αλλαγή στο σώμα της μετά την γέννα! Πόσα κιλά είναι τώρα και πόσα θέλει ακόμα η παρουσιάστρια μέχρι να φτάσει τον στόχο της;

Η ίδια είναι ακομπλεξάριστη και δεν φοβάται να μοιραστεί τον στόχο για τα κιλά της, αλλά και το πόσα είναι τώρα. Ένα ταξίδι που ξεκίνησε από την αρχή της γέννας της και συνεχίζει ακάθεκτη.

Μία βδομάδα μετά τη γέννα η ίδια είχε πει χαρακτηριστικά, «Μια εβδομάδα ακριβώς. Το σώμα σταδιακά επανέρχεται. Σε λίγες ημέρες το πρήξιμο θα φύγει. Don’t panic κορίτσια. Όλες όσες ρωτάτε, μην αγχώνεστε, η φύση ξέρει»!

Τώρα όμως τόνισε πως θέλει λίγο ακόμα μέχρι να φτάσει στον στόχο της, με την ίδια να μοιράζεται μια μοναδική φωτογραφία στο instagram της. Δείτε επίσης τα παιχνίδια με τον μικρό της στο σαλόνι τους. Δεν φαντάζεστε τι κάνουν!

Μαντώ Γαστεράτου σώμα