Όταν η Μαντώ Γαστεράτου τρόλαρε την Άννα Μαρία Βέλλη - Ξεκαρδιστική ανάρτηση!

Δείτε τι ανέβασε για τον τραυματισμό της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όταν η Μαντώ Γαστεράτου τρόλαρε την Άννα Μαρία Βέλλη - Ξεκαρδιστική ανάρτηση!

Όχι ένα αλλά 7 ράμματα αναγκάστηκε να κάνει η Άννα Μαρία Βέλλη που πρόσφατα έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα χείλη της! Το περιστατικό σίγουρα δεν ήταν αστείο για την ίδια ωστόσο πρέπει να πούμε ότι είχε πλάκα το τρολ της Μαντώς Γαστεράτου!

Ειδικότερα η Μαντώ Γαστεράτου με μια ανάρτησή της τρόλαρε την Άννα Μαρία Βέλλη ανεβάζοντας μάλιστα και μια σχετική φωτογραφία που είχε πολύ πλάκα. Η Μαντώ Γαστεράτου λοιπόν ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία με μια γυναίκα με πρησμένα κόκκινα χείλη και έγραψε χαρακτηριστικά: «Θα ντυθώ batman τις απόκριες εσύ Άννα Μαρία Βέλλη;».

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε

Άννα Μαρία Βέλλη τρολ Γωγώ Γαστεράτου

Η Άννα Μαρία Βέλλη είχε το εν λόγω ατύχημα πριν λίγες ημέρες και ως αποτέλεσμα ήταν να πρηστούν τα χείλη της, όπως άλλωστε σας είχαμε γράψει ήδη στο youweekly εξηγώντας μάλιστα και το πως έγινε το "κακό'!

Όταν η Μαντώ Γαστεράτου είναι στο σπίτι με τον γιο! - Ξεκαρδιστικές στιγμές

Από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο γιος της η Μαντώ Γαστεράτου διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο. Τα παιχνίδια τους δεν σταματούν μέσα στο σπίτι καθημερινά. Έχουμε εικόνα μέσα από το σαλόνι της, όπου μαμά και γιος ήταν σε τρυφερές στιγμές.

Η παρουσιάστρια έχει τεράστια αδυναμία στον μπόμπιρα της που γεννήθηκε ανήμερα των Θεοφανίων. Μπορεί να έχει πολλά... ξενύχτια λόγω του μικρού, ωστόσο την κούραση διώχνει μακριά όταν ξεκινούν τα χάδια και τα παιχνίδια.

Γωγώ Γαστεράτου στο σπίτι

Γωγώ Γαστεράτου με γιο

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαντώ Γαστεράτου έχει μοιραστεί πολλές φορές με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα τους. Μια από αυτές μάλιστα ήταν και τα τρυφερά τους παιχνίδια στο σαλόνι. Η παρουσιάστρια δεν σταμάτησε τα παιχνίδια και τα δαγκώματα.

Η Μαντώ Γαστεράτου, με μία φωτογραφία αποκάλυψε ποια είναι τα κιλά της λίγες μέρες μετά τη γέννα της! Μόλις δείτε το νούμερο, το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας πέσουν τα μαλλιά!