Πάνος Ιωαννίδης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον φόβο για την υγεία του

Τι ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάνος Ιωαννίδης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον φόβο για την υγεία του

O Πάνος Ιωαννίδης θέλησε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση μετά τον φόβο για την υγεία του, που έφερε πολλά σχόλια ανησυχίας στα social media. Τι ήταν αυτό που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram;

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα που έχει οριστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Πάνος Ιωαννίδης θέλησε να ευχηθεί με τον δικό του τρόπο σε όλες τις γυναίκες του κόσμου.

Ο ίδιος δεν δίστασε να δώσει τις ευχές του, και να γράψει χαρακτηριστικά κάτω από την φωτογραφία του, «Και για σήμερα… να ευχηθώ χρόνια πολλά !!!!! σε όλες τις γυναίκες, που χωρίς αυτές δε θα μπορούσαμε να ζήσουμε! Εκ μέρους του ανδρικού φύλου.. σας ευχαριστούμε που υπάρχετε».

Πριν την πρώτη ανάρτηση μετά τον φόβο για την υγεία του δείτε τι ήταν αυτό που προκάλεσε ανησυχία για τον Πάνο Ιωαννίδη

Έχει Κορωνοϊό ο αγαπημένος κριτής του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης; Τι συνέβη στα γυρίσματα στο Star και σήμανε αμέσως συναγερμός; Όλες οι λεπτομέρειες για την υγεία του! Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και έχουμε ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, ο Πάνος Ιωαννίδης ένιωσε αδιαθεσία στο σημερινό γύρισμα και οι άνθρωποι της παραγωγής του συνέστησαν να επιστρέψει στο σπίτι του και να απέχει λίγο από τα καθήκοντά του.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η παραγωγή του MasterChef παίρνει όλα τα κατάλληλα μέτρα τον τελευταίο καιρό λόγω του Κορωνοϊού και μάλιστα διέκοψαν και τα ταξίδια στο εξωτερικό, που έκαναν κάθε χρόνο. Εδώ όλο το ρεπορτάζ μας που προκάλεσε εντύπωση.

Να αναφέρουμε ωστόσο ότι τα γυρίσματα δεν σταματούν καθόλου, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Σωτήρη Κοντιζά να βρίσκονται κανονικά στο πλατό του MasterChef. Εμείς να ευχηθούμε ό,τι καλύτερο στον αγαπημένο κριτή και φυσικά θα επανέλθουμε μόλις έχουμε νεότερα.