Την μαμά της Αθήνας Οικονομάκου την έχετε δει; Είναι σαν φωτοτυπίες

Είναι η Αθηνά... 20 χρόνια μεγαλύτερη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Την μαμά της Αθήνας Οικονομάκου την έχετε δει; Είναι σαν φωτοτυπίες

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένεια της και κυρίως στην μητέρα της, καθώς είναι ο άνθρωπος που την στηρίζει σε όλα. Εσείς την έχετε δει; Στο πρόσωπο μαμά και κόρη είναι σαν φωτοτυπίες μεταξύ τους.

Η ηθοποιός της σειράς «Έλα στη θέση μου» μπορεί να δημοσίευσε φωτογραφία τους, ωστόσο θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να προστατεύει τα αγαπημένα της πρόσωπα από τον χώρο των media.

Η Αθηνά Οικονομάκου πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε τα γενέθλια της έχοντας δίπλα της φίλους, την οικογένεια της και κοντινούς συναδέλφους της. Στα social media έγινε «χαμός» με τις φωτογραφίες από το party της, αφού σχεδόν όλη η showbiz ήταν εκεί για να γιορτάσει μαζί της. Ανάμεσα στους ανθρώπους που θέλησαν να της ευχηθούν ήταν και ο Λευτέρης Σουλτάτος με την Βάσω Λασκαράκη.

Ωστόσο, μπορεί όλες οι φωτογραφίες από το party της να ήταν εντυπωσιακές, αυτή όμως που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram «έκλεψε» τις εντυπώσεις. Η Αθηνά Οικονομάκου πόζαρε με την μητέρα της και όπως θα δείτε και εσείς είναι σαν φωτοτυπίες.

Την τούρτα που έσβησε στα γενέθλια της από την άλλη την έχετε δει; Θα πάθετε σοκ αν δείτε γιατί γράψανε πάνω... Φιλαράκια και πόσους ορόφους είχε.

Αθηνά Οικονομάκου: Σαν δυο σταγόνες νερό! Ποζάρει στο πλάι της κούκλας μητέρας της και μας αφήνει "παγωτό"!

Είναι σαν δυο σταγόνες νερό! Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει στο πλάι της κούκλας μητέρας της και μας αφήνει "παγωτό" με την ομοιότητα αλλά και την ομορφιά τους!

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η ηθοποιός επισκέφτηκε την γενέτειρά της, λίγο πριν την έλευση των Χριστουγέννων και πόζαρε με το σόι της στα social media.

Ως λάτρης του Instagram, δεν μπόρεσε να μην μοιραστεί την βόλτα της στο Γύθειο, μαζί με την μητέρα και τον αδερφό της!

Δείτε και μόνες σας τις φωτογραφίες παρακάτω.

Οικονομάκου εμφάνιση

Οικονομάκου αδερφός

Δεν θα πιστέψετε ποιο ήταν το μεγάλο λάθος στη βάφτιση του γιου της. Η ίδια θέλησε να το κρατήσει μυστικό ωστόσο βγήκε στην φόρα!