Κόμπι Μπράιαντ: Ρίγη συγκίνησης - Η φωτογραφία μετά τον θάνατό του που συγκλονίζει!

Δείτε την ανάρτηση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κόμπι Μπράιαντ: Ρίγη συγκίνησης - Η φωτογραφία μετά τον θάνατό του που συγκλονίζει!

Ρίγη συγκίνησης φέρνει η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η γυναίκα του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα! Η μεγάλη κόρη του μπασκετμπολίστα, ποζάρει μπροστά στην τοιχογραφία εκείνου και της μικρής του κόρης Τζιάνα, που πέθαναν στον φοβερό δυστύχημα!

Μια φωτογραφία που έρχεται να συγκλονίσει ανέβασε η Βανέσα Μπράιαντ. Όπως θα δείτε και στην εικόνα, η 17χρονη κόρη του μπασκετμπολίστα πόζαρε, εναμιση μήνα μετά και τον θάνατό του μπροστά στην τοιχογραφία εκείνου και της 14χρονης Τζιάνα που πέθαναν στον δυστύχημα με το ελικόπτερο.

«Τα μωρά μου. Ναταλία. #winterformal», έγραψε στη λεζάντα της η Βανέσα Μπράιαντ, η οποία πήγε της 17χρονη Ναταλία στον χορό του σχολείου της. Να σημειώσουμε ότι μια τραγική είδηση, ότι έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες του νεκρού Κόμπι Μπράιαντ, έφερε την έντονη αντίδραση της συζύγου του! Δείτε τα όσα ανέφερε.

Κόμπι Μπράιαντ: Οι φωτογραφίες μετά τον θάνατό του που συγκλόνισαν - Οι εξελίξεις σκάνδαλο με την διαρροή τους

Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ με την διαρροή φωτογραφιών, που είχαν τραβηχτεί μετά το φρικτό δυστύχημα που στέρησε τη ζωή τόσο στο άσσο του μπάσκετ, όσο και σε επτά ακόμα ανθρώπους, ανάμεσά τους και η 13χρονη κόρη του μπασκετμπολίστα.

Τώρα νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας με την αστυνομία να γνωστοποιεί σήμερα (3/3) ότι οκτώ αξιωματούχοι εμπλέκονται στο σκάνδαλο. Σύμφωνα με τον Σερίφη του Λος Άντζελες οι εικόνες - οι οποίες να πούμε ότι δεν έχουν κυκλοφορήσει σε ΜΜΕ - σβήστηκαν, ενώ θα υπάρξουν και άλλες κυρώσεις, αφού ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.

Οι Los Angeles Times σε δημοσίευμα τους είχαν αναφέρει ότι η διαρροή των φωτογραφιών έγινε μεταξύ αξιωματούχων της κυβέρνησης και την καταγγελία έκανε ανώνυμος πολίτης.

"Ο Σερίφης είναι πολύ ενοχλημένος από τη σκέψη ότι οι βουλευτές θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια τέτοια ανεύθυνη πράξη. Θα διεξαχθεί μια διεξοδική έρευνα από το τμήμα, με πρώτη προτεραιότητα την προστασία της αξιοπρέπειας και της ιδιωτικότητας των θυμάτων και των οικογενειών τους" ήταν η πρώτη δήλωση που είχε έρθει από το γραφείο του Σερίφη, όταν είχε γίνει γνωστή η είδηση για την διαρροή!