"Έκανα τις εξετάσεις για τον ιό και..." - Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη

Αποκάλυψε για πόσα επεισόδια ακόμα θα λείπει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Φόβοι για κορωνοϊό και το MasterChefl; Τι είπε ο Πάνος Ιωαννίδης μιλώντας στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κτασούλη; όπως αποκάλυψε έκανε εξετάσεις για τον ιό! Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο κριτής του MasterChef.

Τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή "Φωλιά των Κου Κου" είχε ο Πάνος Ιωαννίδης με τον κριτή του ριάλιτι μαγειρικής να μιλά για το πρόβλημα υγείας το οποίο και τον κράτησε μακριά από την εκπομπή του Star. Τι είπε ο γνωστός Chef που αποκάλυψε ότι έκανε εξετάσεις για τον κορωνοϊό;

Ειδικότερα η παραγωγή του MasterChef για προληπτικούς λόγους έκρινε αναγκαίο να ζητήσουν από τον Πάνο Ιωαννίδη να λείψει μερικές ημέρες μέχρις ότου γίνει καλά.

Τι είπε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη ο Πάνος Ιωαννίδη; - Τι έδειξαν οι εξετάσεις για τον κορωνοϊό;

Ο ίδιος την Δευτέρα (9/3) μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι έκανε εξετάσεις για τον κορωνοϊό, οι οποίες και βγήκαν αρνητικές!

“Είμαι αρκετά καλά και έτοιμος. Πήγα για γύρισμα και δεν αισθανόμουν πολύ καλά. Είχα ανεβάσει λίγο πυρετό και η παραγωγή πολύ καλά έκανε και μου είπε να πάω να ξεκουραστώ. Ίσως φοβήθηκαν για κάτι άλλο, οπότε για καθαρά προληπτικούς λόγους έκανα κάποιες περαιτέρω εξετάσεις. Τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά. Η παραγωγή φοβήθηκε γιατί είμαστε πολλά άτομα εκεί και ήταν λογικό να μου ζητήσει να κάνω εξετάσεις για κορονοϊό Θα λείπω σε δύο επεισόδια. Από αύριο επιστρέφω κανονικά στα γυρίσματα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ιωαννίδης, που είχε κάνει μια ανάρτηση για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε.