Έφυγε από το OPENtv - Το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία

Αποχώρηση «βόμβα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έφυγε από το OPENtv - Το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία

Με μια φωτογραφία του ανακοίνωσε πρόσωπο του OPENtv ότι έφυγε από το κανάλι και το πρόγραμμα που συμμετείχε τους τελευταίους μήνες. Ο ίδιος θέλησε με ένα μήνυμα να κάνει γνωστό στους θαυμαστές τους πως πλέον είναι εκτός τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Ηλία Γκότση, τον οποίο απολαμβάναμε καθημερινά μέσα από την συχνότητα του OPENtv στην εκπομπή «Μεσημέρι yes» και στο πλευρό του Παύλου Σταματόπουλο και της Κατερίνας Ζαρίφη.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία από το πλατό της εκπομπής και έγραψε στην λεζάντα του: «Ένας όμορφος κύκλος έκλεισε. Πέρασα πολύ ωραία σε αυτή την πρώτη μου τηλεοπτική συνεργασία. Ευχαριστώ πολύ και από καρδιάς όλους! See ya soon».

Ωστόσο, δεν έκανε γνωστό αν θα τον δούμε σε κάποιος άλλο πρόγραμμα.

Ωστόσο, όσον αφορά το OPENtv δείτε τα απίστευτα νούμερα του 31,8% που σημείωσε στην τηλεθέαση εκπομπή του σταθμού.

Έφυγε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και το Open για να παρουσιάσει δική της!

Συμμετείχε για αρκετούς μήνες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open, ωστόσο πλέον αποχώρησε και είναι έτοιμη να παρουσιάσει την δική της.

Ο λόγος για την Λένια Πολυχρονοπούλου που συμμετείχε στην ενότητα «Διλήμματα» και γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Power of love.

Λένια Καινούργιου εκπομπή

Η ίδια μίλησε για το νέο επαγγελματικό της βήμα στην εφημερίδα Espresso: «Η εκπομπή θα παίζει σε δυο περιφερειακούς σταθμούς της Αττικής και θα έχει άμεση σχέση με το Power of Love, αλλά και τις σχέσεις γενικότερα. Θα προσπαθήσω να φέρνω κοντά ανθρώπους με σκοπό να παντρευτούν. Πήρα αυτή την απόφαση διότι θα είναι μια εκπομπή που θα ετοιμάζω μόνη μου και θα μπορώ να αναδείξω τις ικανότητές μου ως παρουσιάστρια και δημοσιογράφος που σπουδάζω. Ξέρουμε πολλές παρουσιάστριες που ξεκίνησαν από μικρά κανάλια και έκαναν μετέπειτα καριέρα».

Στη συνέχεια μίλησε και για την προσωπική της ζωή: «Είμαι ξανά σε σχέση με το πρώην αγόρι μου, τον Δημήτρη, που χωρίσαμε πριν μπω στο Power of Love. Τα πράγματα πάνε πολύ καλά και συγκατοικούμε. Και αύριο να μου έλεγε να παντρευτούμε θα το έκανα. Πιστεύω ότι είναι όνειρο κάθε γυναίκας να φορέσει νυφικό. Το αγόρι μου αποτελεί σχέση ζωής για μένα, καθώς μπήκα στο Power of Love για να ξεπεράσω τον χωρισμό μας. Όταν βγήκα από το παιχνίδι με προσέγγισε ξανά και σήμερα είμαστε και πάλι μαζί σχεδιάζοντας να ανέβουμε τα σκαλιά της εκκλησίας» ανέφερε.

TAGS