Συγκλονίζει η Μαρία Κορινθίου για την υγεία της - «Πήγα στην κλινική και μου βρήκαν...»

Η εξομολόγηση της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλονίζει η Μαρία Κορινθίου για την υγεία της - «Πήγα στην κλινική και μου βρήκαν...»

Συγκλονίζει η Μαρία Κορινθίου με την εξομολόγηση που έκανε για την υγεία της και το πρόβλημα που πέρασε. «Πήγα στην κλινική και μου βρήκαν βρογχοπνευμονία», αποκάλυψε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Η ηθοποιός με αφορμή τη συνέχιση της παράστασης «Τζόρνταν» στο θέατρο Alhambra παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υπερκόπωσης που αντιμετώπισε ενώ αναφέρθηκε και στο Globetrotters.

«Έλειψα από το θέατρο γιατί έπαθα κρίση υπερκόπωσης. Το προηγούμενο βράδυ έπαιξα πολύ έντονα, μου ανέβηκε πίεση και βγήκε αίμα από τη μύτη μου. Την επόμενη μέρα δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, είχα ημικρανία, από τα μάτια μου έτρεχαν δάκρυα και δεν μπορούσα να μιλήσω. Πήγα στην κλινική και μου βρήκαν βρογχοπνευμονία» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.

Όσον αφορά την επιτυχία που σημείωσε το ζεύγος Βαρθακούρη στο Globetrotters, δήλωσε με χαμόγελο: «Δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται το Globetrotters! Δεν ήξερα καν την εκπομπή. Είχα δει κάποια στιγμή πλάνα με τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη, ο Γιάννης μού εξήγησε που το είχε δει. Εγώ όμως το παιδί μου δεν μπορώ να το αφήσω. Πάντα είναι δέλεαρ τα χρήματα για να κάνεις κάτι αλλά πρέπει να σε αντιπροσωπεύει κιόλας».

Από το πλευρό της ωστόσο, δεν λείπει ο σύζυγος της. Μάλιστα, πρόσφατα αποκάλυψαν ένα ευχάριστο γεγονός με μια φωτοιγραφία.

Μαρία Κορινθιού: Πρόβλημα υγείας για την ηθοποιό - Ακύρωσε την σημερινή της παράσταση

Η Μαρία Κορινθίου αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Γεγονός που οδήγησε την ηθοποιό στο να ακυρώσει την σημερινή της παράσταση “Τζόρνταν,” στο θέατρο Αλάμπρα που κερδίζει εντυπώσεις τον φετινό χειμώνα.

Η γνωστή ηθοποιός κάθε Δευτέρα και Τρίτη δίνει τον καλύτερο της εαυτό στο θέατρο και την παράσταση σκηνοθετεί ο ο σύζυγός της, Γιάννης Αϊβάζης.

Ωστόσο, η σημερινή παράσταση ακυρώθηκε και την ανακοίνωση έκανε η ίδια η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως ανέφερε η Μαρία Κορινθίοθ για λόγους υγείας δεν θα μπορέσει να ανεβεί στο θεατρικό σανίδι.
«Η σημερινή παράσταση “Jordan” δυστυχώς ακυρώνεται λόγω προβλήματος υγείας. Απολογούμαστε και ζητάμε την κατανόησή σας» , έγραψε. Δείτε εδώ και το ξέσπασμα που είχε κάνει πριν λίγο καιρό η Μαρία Κορινθίου για τον ρόλο της ως ηθοποιός

Όπως είναι αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί της φίλοι ρωτούν τι συνέβη και της εύχονται περαστικά.
Δείτε την παρακάτω ανάρτηση: