Η Άννα Παναγιωτοπούλου καίει τον Θανάση Ευθυμιάδη! - Στο Ντόλτσε Βίτα "ήταν καβαλημένος"

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Άννα Παναγιωτοπούλου καίει τον Θανάση Ευθυμιάδη! -  Στο Ντόλτσε Βίτα

"Καίει" τον Θανάση Ευθυμιάδη για την συμμετοχή του στο Ντόλτσε Βίτα η Άννα Παναγιωτοπούλου που έκανε αποκαλύψεις! Τι είπε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα;

"Φωτιές" άναψε η Άννα Παναγιωτοπούλου με τα όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής "μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" καθώς "έδωσε" τον συμπρωταγωνιστή της στην πετυχημένη σειρά του Mega. Η ίδια μίλησε στη εκπομπή του ΣΚΑΪ για το πώς ήταν οι σχέσεις τους με την ίδια να λέει ότι δεν ήταν και οι καλύτερες! Μάλιστα είπε ότι εκείνος ήταν "λίγο καβαλημένος"!.

“Μεταξύ μας δεν είχαμε την καλύτερη σχέση. Ήτανε λίγο καβαλημένος ο Θανάσης. Ήτανε ωραιοπαθής και είναι. Ο Ευθυμιάδης είχε ένα μέσον που μπήκε, που δεν χρειάζεται να το πούμε τώρα, αλλά κάποιος τον έστειλε. Ήτανε σίγουρο αυτό και μέσα από αυτό είχε μια έπαρση" είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, που συγκλόνισε πριν λίγες ημέρες και με το αντίο που είπε στην ηθοποιό Κατερίνα Ζιώγου, που επίσης έπαιξε στη γνωστή σειρά του Mega.

Άννα Παναγιωτοπούλου - Θανάσης Ευθυμιάδης Dolce Vita

Λίγα λόγια για την θρυλική σειρά Ντόλτσε Βίτα, στην οποία συμμετείχαν ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η Άννα Παναγιωτοπούλου, που τον "έκαψε" τα όσα είπε!

Η Ντόλτσε Βίτα είναι ελληνική αισθηματική κωμική σειρά που προβλήθηκε σε δύο κύκλους στο Mega Channel, τις τηλεοπτικές σεζόν 1995-1996 και 1996-1997. Η σκηνοθεσία της σειράς έγινε από τον Αλέξανδρο Ρήγα, ενώ το σενάριο γράφτηκε από τον ίδιο σε συνεργασία με τον Λευτέρη Παπαπέτρου.

Η σειρά εξιστορεί τον παράνομο έρωτα μιας χήρας διευθύντριας εργοστασίου, της Χριστίνας Μαρκάτου (Άννα Παναγιωτοπούλου), με το νεαρό Αντώνη Καλούδη (Θανάσης Ευθυμιάδης), ο οποίος επρόκειτο να γίνει γαμπρός της. Η Χριστίνα και ο Αντώνης προσπαθούν να κρύψουν την παράνομη σχέση τους ώστε να διαφυλάξουν την οικογενειακή και επαγγελματική τους ζωή.