Αποκαλύψεις για το MasterChef - Ο Σωτήρης Κοτνιζάς μιλά για τα ειδύλλια του ριάλιτι!

Τι είπε ο κριτής;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκαλύψεις για το MasterChef - Ο Σωτήρης Κοτνιζάς μιλά για τα ειδύλλια του ριάλιτι!

Αποκαλύψεις έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς που μίλησε στην εκπομπή Happy Day! Τι είπε ο κριτής και γνωστός chef για το ριάλιτι μαγειρικής, αλλά και για τα ειδύλλια μέσα στο σπίτι;

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή έδωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς που μίλησε για το MasterChef λέγοντας μεταξύ άλλων ότι τα γυρίσματα κρατούν πολλές ώρες και πώς τα τελευταία χρόνια περνάει τα γενέθλιά του στο ριάλιτι μαγειρικής!

"Τα τρία τελευταία χρόνια περνάω τα γενέθλια μου με την άλλη μου οικογένεια, την οικογένεια του MasterChef… Τα παιδιά μου ακολουθούν λίγο τα βήματα μου, ανακατεύουν κατσαρόλες μικρές… Παιδιά είναι παίζουν" είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

"Τα γυρίσματα είναι πολύωρα αλλά περνάμε πολύ καλά! Γενικά είναι σε πολύ καλό επίπεδο τα παιδιά φέτος οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για 4αδα, 5αδα. Το μαθαίνουμε και εμείς καθώς γίνεται [...] έχω κοκκαλομαγνήτη, μου πέφτουν όλα τα κόκκαλα από τα ψάρια" πρόσθεσε ακόμα!

Όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε και για τα ειδύλλια που έχουν αναπτυχθεί μέσα στο παιχνίδι με τον κριτή να λέει:

"Θα το δείτε, θα το δείτε! Εμείς δεν καταλαβαίνουμε κάτι και δεν έχουμε εικόνα από το σπίτι."! Βέβαια εκτός από τους παίκτες το ενδιαφέρον στρέφεται και στους κριτές! Δείτε ποιος κριτής είναι μαζί με μια όμορφη γαλανομάτα!

Πέρα από τον Σωτήρη Κοντιζά αποκαλύψεις για τα ζευγάρια του MasterChef έκανε και ένας ακόμα κριτής! Τι είπε ο Πάνος Ιωαννίδης:

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε ο Πάνος Ιωαννίδης, ο ένας εκ των τριών κριτών του MasterChef. Ο σεφ μεταξύ άλλων έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη για τα ζευγαράκια στο παιχνίδι λέγοντας «Τους έχουμε καταλάβει και τους τρολάρουμε».

«Δεν παρακολουθώ τον ανταγωνισμό. Με το ζόρι καταφέρνω να δω το MasterChef στις επαναλήψεις. Τo MasterChef είναι ένα μαγειρικό ριάλιτι. Εννοείται έχουν δημιουργηθεί σχέσεις μέσα στο σπίτι. Και εντός εισαγωγικών τους τρολάρουμε. Έχω ξεχωρίσει 3-4 παίκτες που πιστεύω πως θα φτάσουν στην τετράδα» τόνισε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Πάνος Ιωαννίδης MasterChef