Μαρία Κορινθίου: Τα "καρφιά" για την Αντελίνα και το Globetrotters - «Εγώ το παιδί μου δεν το αφήνω»

Τι είπε η ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Κορινθίου: Τα

Η Μαρία Κορινθίου πέταξε τα "καρφιά" της για την Αντελίνα και το Globetrotters που συμμετείχε λέγοντας πως εκείνη το «παιδί της δεν μπορεί να το αφήσει». Τι άλλο είπε η γνωστή ηθοποιός για το ριάλιτι του Star;

Η γνωστή ηθοποιός σύμφωνα με δημοσιεύματα, ακουγόταν πως θα είναι στην εκπομπή, ωστόσο εκείνη το διέψευσε, λέγοντας ότι ούτε συζητήσεις έχει κάνει ούτε γνώριζε την ύπαρξη και το περιεχόμενο της εκπομπής.

Ωστόσο, η Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε στην συμμετοχή της Αντελίνας Βαρθακούρη και του Χάρη Βαρθακούρη, και είπε:

«Εγώ το παιδί μου δεν μπορώ να το αφήσω». Μιας και μιλάμε για την Αντελίνα δείτε γιατί είναι σε άσχημη θέση με αυτά που γράφονται

Η ηθοποιός σε ερώτηση αν θα μπορούσε να τσακωθεί στον τηλεοπτικό αέρα, είπε: «Αν έχεις για δυο μήνες μια κάμερα πάνω από το κεφάλι σου, υποθέτω δεν μπορείς και να κρατηθείς… Πάντα τα χρήματα είναι ένα δέλεαρ για κάτι που κάνεις αλλά ταυτόχρονα πρέπει να σε αντιπροσωπεύει».

Η Μαρία Κορινθίου πριν τα καρφιά στην Αντελίνα αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Συγκλονίζει η Μαρία Κορινθίου με την εξομολόγηση που έκανε για την υγεία της και το πρόβλημα που πέρασε. «Πήγα στην κλινική και μου βρήκαν βρογχοπνευμονία», αποκάλυψε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Η ηθοποιός με αφορμή τη συνέχιση της παράστασης «Τζόρνταν» στο θέατρο Alhambra παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υπερκόπωσης που αντιμετώπισε ενώ αναφέρθηκε και στο Globetrotters.

«Έλειψα από το θέατρο γιατί έπαθα κρίση υπερκόπωσης. Το προηγούμενο βράδυ έπαιξα πολύ έντονα, μου ανέβηκε πίεση και βγήκε αίμα από τη μύτη μου. Την επόμενη μέρα δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, είχα ημικρανία, από τα μάτια μου έτρεχαν δάκρυα και δεν μπορούσα να μιλήσω. Πήγα στην κλινική και μου βρήκαν βρογχοπνευμονία» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.

Όσον αφορά την επιτυχία που σημείωσε το ζεύγος Βαρθακούρη στο Globetrotters, δήλωσε με χαμόγελο: «Δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται το Globetrotters! Δεν ήξερα καν την εκπομπή. Είχα δει κάποια στιγμή πλάνα με τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη, ο Γιάννης μού εξήγησε που το είχε δει. Εγώ όμως το παιδί μου δεν μπορώ να το αφήσω. Πάντα είναι δέλεαρ τα χρήματα για να κάνεις κάτι αλλά πρέπει να σε αντιπροσωπεύει κιόλας».

Από το πλευρό της ωστόσο, δεν λείπει ο σύζυγος της. Μάλιστα, πρόσφατα αποκάλυψαν ένα ευχάριστο γεγονός με μια φωτοιγραφία.