My Style Rocks: Η Έλενα Χριστοπούλου έμεινε ξυπόλυτη στο πλατό! Τι συνέβη;

Απίστευτο περιστατικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks: Η Έλενα Χριστοπούλου έμεινε ξυπόλυτη στο πλατό! Τι συνέβη;

Χαμός στο My style Rocks, καθώς η Έλενα Χριστοπούλου έμεινε ξυπόλυτη στο πλατό! Τι συνέβη και η κριτής έβγαλε τα παπούτσια της, την ώρα του γυρίσματος και σε ποια παίκτρια τα έδωσε;

Στο σημερινό επεισόδιο η Κορίνα Αδραμιτίδου προβλημάτισε με την εμφάνισή της την κριτική επιτροπή και της βρήκαν αρκετά λάθη.

Η Έλενα Χριστοπούλου έδωσε έμφαση στα παπούτσια που δεν της άρεσαν και δεν δίστασε να βγάλει τα δικά της και να τα δώσει στην διαγωνιζόμενη παραμένοντας ξυπόλητη.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Κατερίνα Στικούδη τη βοήθησαν όχι μόνο να αλλάξει παπούτσια αλλά καταλάθος της έβγαλαν και το καλσόν της. Μιας και μιλάμε για το παιχνίδι δείτε ποια αποχώρησε οικειοθελώς

My Style Rocks: Πριν την Έλενα Χριστοπούλου και τα παπούτσια μπήκε η νέα παίκτρια που μπήκε στο παιχνίδι!

Αυτή είναι η νέα παίκτρια που μπήκε στο My Style Rocks μετά την χθεσινή αποχώρηση. Ποια είναι και ποιες οι πληροφορίες που έχουμε για το new entry στο παιχνίδι μόδας που βλέπουμε στο κανάλι του Φαλήρου;

Το My style rocks ξεκίνησε, η Κατερίνα Στικούδη υποδέχτηκε στο πλατό τους κριτές και τις 9 παίκτριες και μετά ανακοίνωσε την νέα είσοδο στο παιχνίδι.

Μαζί με τις παίκτριες υποδέχτηκε και την Θεοδώρα Ρούμπογλου, η οποία μόλις μπήκε στο παιχνίδι.

Ποια είναι η Θεοδώρα Ρούμπογλου

Είναι 27 ετών!

Η Θεοδώρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Φοίτησε σε σχολή Αισθητικής, όμως δεν ασχολήθηκε ποτέ, καθώς η μεγάλη της αγάπη ήταν η μόδα. Στη συνέχεια, σπούδασε δημοσιογραφία, συμμετείχε σε ραδιοφωνική εκπομπή σε σταθμό της Θεσσαλονίκης και είχε δική της στήλη lifestyle σε αθλητική εφημερίδα.

Ασχολείται με το μόντελινγκ και κυρίως με φωτογραφήσεις σε περιοδικά, ενώ έχει κάνει και πασαρέλα. Θεωρεί το στυλ της «chic και glamorous» και δήλωσε συμμετοχή γιατί «το στυλ και η μόδα είναι η ζωή της».