My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ποια τα κατάφερε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Αυτή είναι η παίκτρια που κέρδισε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks! Ποια κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και βρέθηκε στην πρώτη θέση και ποια ήταν αυτή που συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία και δεν κατάφερε να τους πείσει;

Μια ακόμη νικήτρια αναδείχτηκε στο σημερινό επεισόδιο του “My style rocks”, που παρά τα "ευτράπελα" οι παίκτριες συνέχισαν κανονικά την ροή τους.

Ο λόγος για την Στέλλα, που συγκέντρωσε 15,6 βαθμούς, σε αντίθεση με την Αρετή, που συγκέντρωσε 12,3 βαθμούς. Τα κορίτσια προτίμησαν την πρώτη ωστόσο. Στην τελευταία θέση για σήμερα βρέθηκε η Θεοδώρα Ρούμπογλου. Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο.

Και μιας και μιλάμε για το My Style Rocks εσείς ακούσατε για την νέα οικειοθελής αποχώρηση - "βόμβα" που μάθαμε πρόσφατα; Δεν το περίμενε κανείς!

Πριν την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας του My Style Rocks, η Έλενα Χριστοπούλου έμεινε ξυπόλυτη στο πλατό! Τι συνέβη;

Χαμός στο My style Rocks, καθώς η Έλενα Χριστοπούλου έμεινε ξυπόλυτη στο πλατό! Τι συνέβη και η κριτής έβγαλε τα παπούτσια της, την ώρα του γυρίσματος και σε ποια παίκτρια τα έδωσε;

Στο σημερινό επεισόδιο η Κορίνα Αδραμιτίδου προβλημάτισε με την εμφάνισή της την κριτική επιτροπή και της βρήκαν αρκετά λάθη.

Η Έλενα Χριστοπούλου έδωσε έμφαση στα παπούτσια που δεν της άρεσαν και δεν δίστασε να βγάλει τα δικά της και να τα δώσει στην διαγωνιζόμενη παραμένοντας ξυπόλητη.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Κατερίνα Στικούδη τη βοήθησαν όχι μόνο να αλλάξει παπούτσια αλλά καταλάθος της έβγαλαν και το καλσόν της. Μιας και μιλάμε για το παιχνίδι δείτε ποια αποχώρησε οικειοθελώς