Γενέθλια για την Πέγκυ Ζήνα: Τα πόσα έκλεισε;

Η εντυπωσιακή της τούρτα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γενέθλια για την Πέγκυ Ζήνα: Τα πόσα έκλεισε;

Τα γενέθλια της είχε χθες η Πέγκυ Ζήνα και δεν φαντάζεστε τα πόσα έκλεισε η γνωστή τραγουδίστρια. Η ίδια τα γιόρτασε μαζί με την όμορφη οικογένεια της και η τούρτα της πραγματικά μας εντυπωσίασε.

Η τραγουδίστρια πέρασε την ημέρα με την οικογένεια της όπως ήταν φυσικό μαζί της με την κόρη της, Ηλέκτρα.

Η Πέγκυ Ζήνα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας έδειξε την εντυπωσιακή τούρτα της, αλλά ανέβασε και πολύ τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της.

“Σας ευχαριστώ για τις ευχές μέσα απ την καρδιά μου να είστε αγκαλιά με αυτούς που αγαπάτε κ να μοιράζετε καλοσύνη σε όλον τον κόσμο. Να είμαστε πάντα ΜΑΖI. Ευχαριστω για την υπεροχή τούρτα.”,έγραψε. Η τραγουδίστρια έκλεισε τα 45. Δείτε και ποιο είναι το φυλαχτό της που δεν βγαίνει χωρίς αυτό στην σκηνή

Δείτε την ανάρτηση της:

Δείτε και ποιο το βιογραφικό της Πέγκυς Ζήνα που χθες είχε γενέθλια

Η Πέγκυ Ζήνα γεννήθηκε στην Αθήνα και η καταγωγή της είναι από το χωριό Σιταριά του Νομού Ιωαννίνων.

Είναι κόρη της τραγουδίστριας Στέλλας Χρυσικοπούλου. Έχει σπουδάσει πιάνο και χορό ενώ μετά το σχολείο ξεκίνησε να δουλεύει στο θέατρο. Παράλληλα έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι.

Στις 10 Ιουνίου του 2007 παντρεύτηκε σε δημόσια τελετή τον επιχειρηματία Γιώργο Λύρα. Ο γάμος τους έγινε στο Τρίκορφο Φωκίδας. Έχει μια κόρη.

Η Πέγκυ Ζήνα έχει δεκαπέντε προσωπικούς δίσκους στο ενεργητικό της. Στο παρελθόν συνεργάστηκε με πολλά ονόματα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού όπως με τον Νότη Σφακιανάκη, τον Πασχάλη Τερζή, τον Στέλιο Ρόκκο, τον Λευτέρη Πανταζή, τον Αντώνη Ρέμο, τον Σάκη Ρουβά, τον Νίκο Κουρκούλη, τον Γιάννη Πλούταρχο,τον Νίκο Βέρτη , τον Νικο Μακροπουλο και αλλους.Η Κορυφαία της συνεργασία ήρθε το 2009 όπου συνεργάστηκε δίπλα στον τεράστιο Δημήτρη Μητροπανο