Κόπηκε από τον ΣΚΑΙ στο 7ο επεισόδιο γιατί τα νούμερα ήταν χαμηλά

Άσχημα τα νέα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κόπηκε από τον ΣΚΑΙ στο 7ο επεισόδιο γιατί τα νούμερα ήταν χαμηλά

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του «TV Έθνους», η εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γλυκές Αλχημείες, ολοκληρώθηκε στο 7ο επεισόδιο ενώ αρχικά θα έβγαιναν στον αέρα 12 στο σύνολο με την αιτιολογία πως τα νούμερα τηλεθέασης είναι χαμηλά.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει πως όπως φαίνεται, τις υπόλοιπες 5 δεν θα τις δούμε τόσο λόγω απογοητευτικών επιδόσεων, όσο κι διότι ο ΣΚΑΪ αναζητούσε χώρο για τη «μετακόμιση» του «Μy Style Rocks – Gala».

Από την άλλη, σε συνέχεια του ρεπορτάζ, όπως αναφέρει το dailymedia.gr ο λόγος που ο ίδιος o Στέλιος Παρλιάρος δεν είδε με κατανόηση την κίνηση του σταθμού, είναι πως αφενός θεωρεί πως οι «Γλυκές Αλχημείες» άξιζαν μια δεύτερη ευκαιρία και στήριξη από το κανάλι και αφετέρου το ότι ο ίδιος είχε υπογράψει με τον ΣΚΑΪ σε μια δύσκολη για τον σταθμό περίοδο, που η ζώνη της ψυχαγωγίας χώλαινε.

Στέλιος Παρλιάρος ΣΚΑΙ

Ο Παρλιάρος, πάντως, σχεδιάζει ήδη την επόμενη κίνησή του σε αντίπαλο στρατόπεδο.

Μια εκπομπή κόπηκε στον ΣΚΑΙ αλλά κάτι νέο έρχεται και θα φέρει νούμερα τηλεθέασης "φωτιά"

Χαμός αναμένεται να γίνει στον ΣΚΑΙ και αυτό το πρόγραμμα θα τα τσακίσει όλα! Μόλις μου «έσκασε» η πληροφορία και δεν θα μπορούσα να μην την μοιραστώ μαζί σας. Όλο το ρεπορτάζ - βόμβα στο Vanda's blog του Youweekly.gr. Είστε έτοιμοι να μάθετε;

Το τηλεοπτικό τοπίο είναι καζάνι που βράζει και οι εξελίξεις τρέχουν με ταχύτητα φωτός. Ο ΣΚΑΙ, πάντα μπροστά στα πράγματα, έχει ήδη κλείσει μια φοβερή σειρά για το καλοκαίρι και σίγουρα ο ανταγωνισμός θα τα βρει σκούρα. Έρχεται από το εξωτερικό και εκεί σας πληροφορώ ότι κάνει ρεκόρ τηλεθέασης.

Το κανάλι του Φαλήρου εξασφάλισε τα δικαιώματα της σειράς «Mucize Doktor» (γιατρός θαύμα στα ελληνικά) που είναι τουρκικής παραγωγής, και πρόκειται για διασκευή της αμερικάνικης σειράς «The Good Doctor».

Αυτό είναι το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ που θα κάνει χαμό και θα τα τσακίσει όλα

Η σειρά περιγράφει την ιστορία ενός ιδιοφυούς παιδιού με αυτισμό που έχει όνειρο να γίνει γιατρός. Το παιδί που πάσχει από το σύνδρομο Savant γεννήθηκε σε μία επαρχιακή πόλη και μεγαλώνει σε ορφανοτροφείο αφού το εγκατέλειψε ο πατέρας του.

Αφού μεγαλώσει ο Αλί Βεφά θα αποφασίσει να κυνηγήσει το όνειρό του να γίνει γιατρός στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί θα αντιμετωπίσει τις αμφιβολίες και με τη βοήθεια του πνευματικού του πατέρα αρχίατρου Αντίλ Ερίντς θα εξελιχθεί σε «γιατρό – θαύμα». Η πλοκή ακούγεται αρκετά ενδιαφέρουσα και αν αναλογιστούμε ότι οι τουρκικές παραγωγές έχουν χαμηλό κόστος αγοράς, τότε μιλάμε σίγουρα για κίνηση ματ. Και δεν θα χαλάσει μεγάλο budget και θα πατήσει κάτω τον ανταγωνισμό! Όσο για τους υπόλοιπους; Τρέχουν να δουν τι θα κάνουν! Να θυμίσουμε βέβαια ότι το κανάλι είχε συζητηθεί και για μια αποχώρηση που προκάλεσε σάλο! Ποιος έφυγε από εκεί και πήγε στον ΑΝΤ1; Δείτε εδώ

Πάρτε και μια πρώτη γεύση από το τρέιλερ:

TAGS