Ο Σπύρος Παπαδόπουλος τα αποκάλυψε όλα - "Ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν ένας..."

Τι είπε για τον ηθοποιό;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος τα αποκάλυψε όλα -

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή Ενώπιως Ενωπίω και αποκάλυψε τον χαρακτήρα του Βλάσση Μπονάτσου. «Λέγοντας πως αν και έδειχνε τόσο δυναμικός καταβάθος ήταν μια ψυχούλα».

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και αναφέρθηκε στους Απαράδεκτους και τον Βλάση Μπονάτσο που έπαιζαν μαζί.

«Δεν έχω δει ποτέ τους Απαράδεκτους. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου με έβριζε που δεν έβλεπα. Δεν θα έχουμε αναβίωση των Απαράδεκτων στην τηλεόραση. Θα γίνει μια δουλειά το καλοκαίρι που γράφει η Δήμητρα, μια επιθεώρηση με πολύ σπουδαίους ηθοποιούς. Κι επειδή ήταν να είμαι κι εγώ, αλλά επέλεξα να ξεκουραστώ γιατί δεν… πάει δεύτερη χρονιά καλοκαίρι. Θα ήμασταν εγώ, η Δήμητρα και ο Μπέζος κι έτσι βγήκε η φήμη περί αναβίωσης των Απαράδεκτων.Μιας και μιλάμε για τον Σπύρο Παπαδόπουλο δείτε μια πρόσφατη έξοδο με την σύντροφο του

Βέβαια ήταν ωραία εκείνη η εποχή. Με τον Βλάσση κάναμε πολύ καλή παρέα. Ήταν ένας υπέροχος τύπος, πολύ σπουδαίος άνθρωπος και δεν ήταν αυτό που φαινόταν ο Βλάσσης. Ήταν ένας τρομερά ευαίσθητος άνθρωπος, νοιαζόταν για τους πάντες. Έκανε ότι δεν τρέχει τίποτα και δεν στεναχωριόμαστε και η ζωή είναι ωραία, αλλά ήταν ψυχούλα», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Πριν την αποκάλυψη για τον Βλάσση Μπονάτσο ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε βρεθεί στον Νίκο Βέρτη με καλούς φίλους

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος βγήκε και τα "έσπασε" για τα καλά μαζί με αγαπημένους φίλους του από τα παλιά! Όλοι μαζί το γλέντησαν στον Νίκο Βέρτη μέχρι το πρωί!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής εκμεταλλεύεται τις διακοπές των Χριστουγέννων προκειμένου να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με αγαπημένους του φίλους.

Έτσι χθες βράδυ, ο Σπύρος Παπαδόπουλος διασκέδασε στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, παρέα με την αγαπημένη του φίλη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Χρήστο Φερεντίνο.

Οι τρεις τους φωτογραφήθηκαν με τον τραγουδιστή και ο φακός του YouWeekly.gr τους "συνέλαβε" και σας τους παρουσιάζει!

Παπαδόπουλος Βέρτης

Παπαδοπούλου - Φερεντίνος Βέρτης