Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν φαντάζεστε που την βοηθάει η μικρή της κόρη στο σπίτι

Τι ανέβασε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν φαντάζεστε που την βοηθάει η μικρή της κόρη στο σπίτι

Δεν φαντάζεστε που βοηθάει την Σταματίνα Τσιμτσιλή η μικρή της κόρη στο σπίτι. Η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και εμείς κλάψαμε από τα γέλια, με την όμορφη αυτή της κίνηση.

Μπορεί τα πρωινά να βρίσκεται στο κανάλι, βασική προτεραιότητα όμως είναι πάντα τα παιδιά της, Νάγια, Μαίρη και Ιωάννης – Εφραίμ.

Η παρουσιάστρια του Happy Day και ο σύζυγος της Θέμης Σοφός έχουν μια μεγάλη οικογένεια και είναι πολύ ευτυχισμένοι. Τα δυο κορίτσια μάλιστα έχουν μεγαλώσει τόσο που την βοηθάνε ακόμα και με τις δουλειές του σπιτιού.

Το απόγευμα της Δευτέρας , η μικρότερη κόρη της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού έγραψε την λίστα για το supermarket, γεγονός που μοιράστηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram.

Πριν λίγες ημέρες, την επέτεις 10 χρόνων γιόρτασαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον αγαπημένο της σύζυγο, Θέμη Σοφό, παρέα εννοείται με τα παιδιά τους. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Θησείο.

Δείτε την ανάρτηση της:

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Πριν την ανάρτηση με την βοήθεια της κόρης της η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε βρεθεί στον κήπο του σπιτιού της με τα παιδιά της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά της και πάντα βρίσκει χρόνο να περνάει μαζί τους. Σήμερα έπαιξαν στον κήπο του σπιτιού και όπως έγραψε η παρουσιάστρια στην φωτογραφία της είχαν έφτιαξαν μερικές «απογευματινές ιστορίες».

Η παρουσιάστρια του ALPHA μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο καθημερινά βρίσκει χρόνο να περνάει με το γιο και τις δυο κόρες της. Είναι η κύρια προτεραιότητα της δεν θέλει να χάνει ημέρα που να μην κάνουν κάτι όλοι μαζί.

Σήμερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εκμεταλλεύτηκε την ηλιόλουστη ημέρα και βγήκε έξω στον κήπο μαζί με τα παιδιά της για να παίξουν. Η παρουσιάστρια του Happy Day, έκανε την αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία.

Η ίδια ποζάρει χαμογελαστή και ευδιάθετη και έγραψε : «Απογευματινές ιστορίες».

Σταματίνα Τσιμτσιλή σπίτι παιδιά