Γι' αυτό απέρριψε τις «Άγριες Μέλισσες» ο Σπύρος Παπαδόπουλος - «Δεν μετανιώνω»

Τι σχολίασε για την παραγωγή του Ant1;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γι' αυτό απέρριψε τις «Άγριες Μέλισσες» ο Σπύρος Παπαδόπουλος - «Δεν μετανιώνω»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», αποκάλυψε για ποιο λόγο αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση που του έγινε από τις «Άγριες Μέλισσες», εξηγώντας πως δεν μετανιώνει για την επιλογή του.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επιλογή του να μη συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες».

Συγκεκριμένα εξήγησε πως λόγω του πιεσμένου ωραρίου που έχει δεν ήταν δυνατόν να δεχθεί την πρόταση, όσο καλή και να ήταν.

Στη συνέντευξή του αναφέρθηκε και στον Βλάσση Μπονάτσο και τη σχέση τους. Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε.

«Κάθε χρόνο έχω προτάσεις για τηλεόραση. Όταν με παίρνουν λέω ότι Τετάρτη με Κυριακή είμαι στο θέατρο και Δευτέρα και Τρίτη γράφω τις εκπομπές, πότε να έρθω για γύρισμα; Εγώ θα έκανα μόνο κάτι εξαιρετικό πια.

Είναι αλήθεια ότι μου πρότειναν να είμαι στις Άγριες Μέλισσες. Τους απάντησα ότι είναι ένα εξαιρετικό σενάριο, μακάρι να είχα χρόνο. Αυτό θα το έκανα. Δεν μετανιώνω που δεν το έκανα γιατί αντικειμενικά δεν γινόταν να το κάνω, δεν έβγαιναν τα ωράρια», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Τα "έσπασε" στον Νίκο Βέρτη μαζί με φίλους από τα παλιά!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος βγήκε και τα "έσπασε" για τα καλά μαζί με αγαπημένους φίλους του από τα παλιά! Όλοι μαζί το γλέντησαν στον Νίκο Βέρτη μέχρι το πρωί!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής εκμεταλλεύεται τις διακοπές των Χριστουγέννων προκειμένου να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με αγαπημένους του φίλους.

Βέβαια ανήμερα τα Χριστούγεννα, ο αγαπημένος παρουσιαστής θα μας διασκεδάσει με τους εκλεκτούς καλεσμένους του στην εκπομπή του!

Έτσι χθες βράδυ, ο Σπύρος Παπαδόπουλος διασκέδασε στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, παρέα με την αγαπημένη του φίλη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Χρήστο Φερεντίνο.

Οι τρεις τους φωτογραφήθηκαν με τον τραγουδιστή και ο φακός του YouWeekly.gr τους "συνέλαβε" και σας τους παρουσιάζει!

Παπαδόπουλος Βέρτης

Παπαδοπούλου - Φερεντίνος Βέρτης