Να τι έκανε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο Λονδίνο! - "Γιατί το έχουμε με την μαγειρική"

Ταξίδι για την παρουσιάστρια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Να τι έκανε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο Λονδίνο! -

Εξόρμηση για την Βίκυ Χατζηβασιλείου, που πριν επιστρέψει με το Just the 2 Of Us, αποφάσισε να πάει στο Λονδίνο! Μάλιστα η ίδια μας έδειξε τι καλό μαγείρεψε, ενώ ανέβασε και φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και story!

Η όμορφη παρουσιάστρια θέλησε να περάσει μερικές όμορφες ημέρες εκτός Ελλάδας και βρέθηκε στο Λονδίνο, με την ίδια να ανεβάζει σχετικά βίντεο ως story στο Instagram. Όπως φαίνεται και στις εικόνες που ανέβασε το φαγητό είχε την τιμητική του, καθώς εκτός από το μας έδειξε εικόνα από ένα γεμάτο τραπέζι σε κάποιο εστιατόριο, μαγείρεψε κιόλας!

"Γιατί το έχουμε με την μαγειρική" έγραψε στο story της προσθέτοντας ακόμα την φράση "αρωγή στον ξενιτεμένο ελληνισμό του Λονδίνου"! Δείτε και τις σχετικές φωτογραφίες από το ταξίδι της Βίκυς Χατζηβασιλείου. Να πούμε ότι πέρα από την παρουσιάστρια ένα ταξίδι έκανε πριν λίγο καιρό και η Φαίη Σκορδά, που βρέθηκε με τον καλό της στην Ιταλία.

Χατζηβασιλείου Λονδίνου

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Ταξίδι Βίκυ Χατζηβασιλείου

Πέρα από την Βίκυ Χατζηβασιλείου, που βρέθηκε στο Λονδίνο και μας έδειξε πώς ξέρει να μαγειρεύει, δείτε και ποιοι άλλοι διάσημοι έχουν βρεθεί αυτές τις ημέρες στο εξωτερικό!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος

Το αγαπημένο ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες - και συγκεκριμένα την προηγούμενη εβδομάδα - ταξίδεψε στο εξωτερικό, στο Μπάνσκο, για μια ερωτική απόδραση! Οι δυο τους απόλαυσαν σκι και καλό φαγητό

Βαλαβάνη

Φαίη Σκορδά - Νίκος Ηλιόπουλος

Το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο ταξίδεψε μέχρι την Ιταλία.

Φαίη

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος - Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος

Τα αγαπημένα αυτά δυο ζευγάρια βρέθηκαν μαζί στην Δανία αλλά και στην Σουηδία και πέρασαν υπέροχες φιλικές στιγμές. Να τονίσουμε πως μέχρι στιγμής στις δυο αυτές χώρες δεν υπάρχουν κρούσματα κορωνοϊού.

Οικονομάκου