Ξεσπά η γιατρός από τη Θεσσαλονίκη - «Δε γνωρίζω καν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο»

Όλα όσα δήλωσε για τη σχέση που της χρεώνουν με τον σεφ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεσπά η γιατρός από τη Θεσσαλονίκη - «Δε γνωρίζω καν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο»

Η Κρίστη Κάκκαλου, η γιατρός από τη Θεσσαλονίκη, ξεσπά για τη σχέση που της χρεώνουν με τον γνωστό σεφ, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, σχολιάζοντας πως δεν γνωρίζει καν τον συγκεκριμένο κύριο και πως θέλει να δοθεί τέλος στα δημοσιεύματα.

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» επικοινώνησε με τη γιατρό, για την οποία κυκλοφόρησε την Κυριακή δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο βρίσκεται σε σχέση με τον κριτή του MasterChef, Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Η ίδια εμφανώς ενοχλημένη από την ιστορία που δημιουργήθηκε θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

Βέβαια από τη μεριά του και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του διαψεύδοντας τις φήμες για τη σχέση του.

Έτσι σχολίασε:

«Πραγματικά έχω αναστατωθεί τόσο η ίδια όσο και τον περιβάλλον μου. Πρόκειται για παντελώς ψευδή είδηση. Δεν τον γνωρίζω τον συγκεκριμένο κύριο. Θέλω να πιστεύω πως ήταν απλώς μια παρεξήγηση και εσφαλμένη μετάδοση ειδήσεων. Θέλω να δοθεί ένα τέλος στην όλη κατάσταση και να σταματήσει η αναπαραγωγή του ονόματος μου και του προσώπου μου».

Κρίστη Κάκκαλου Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η επική φωτογραφία για τον Άγιο Βαλεντίνο! Δεν φαντάζεστε ποιους ανέβασε!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέβασε μια επική φωτογραφία για τον Άγιο Βαλεντίνο! Δεν φαντάζεστε ποιους ανέβασε αλλά και ποιο ήταν το μήνυμα που συνόδευε την ανάρτηση του κριτή του MasterChef στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος άφησε για λίγο την κουζίνα του και το MasterChef και έστειλε μέσω Twitter το δικό του μήνυμα στους ερωτευμένος με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο κριτής του MasterChef που είναι γνωστό πω διαθέτει χιούμορ επέλεξε να ανεβάσει για την γιορτή των ερωτευμένων φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη την οποία συνόδευσε με στίχους από το τραγούδι «Ο έρωτας δεν πάει πανεπιστήμιο».Δείτε και πως είχε τρολάρει ο κριτής τον εαυτό του

«Ο έρωτας δεν πάει πανεπιστήμιο, δεν ξέρει γράμματα ξέρει τον δήμιο, που ρίχνει τις καρδιές ρίχνει τα σώματα, πάνω στα στρώματα... Πάνω στα στρώματα» έγραψε στο tweet του.