Ο Αντώνης Κανάκης αποκαλύπτει τι πατέρας είναι - "Το χαζομπαμπάς είναι λίγο"!

Τα όσα είπε για την οικογένειά του συγκίνησαν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Αντώνης Κανάκης αποκαλύπτει τι πατέρας είναι -

"Είναι λίγο το χαζομπαμπάς" είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης που μας συγκίνησε με τα λόγια του για την οικογένειά του, ενώ αναφέρθηκε στην πατρότητα. Ο ίδιος αποκάλυψε ακόμα ότι πρώτος εκείνος πήρε το κορίτσι αγκαλιά και μετά η μητέρα της! Διαβάστε παρακάτω τα όσα είπε στην εκπομπή της Αθηναϊς Νέγκα.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Αθηναΐς Νέγκα ήταν το βράδυ τη Δευτέρας ο Αντώνης Κανάκης, που έδωσε συνέντευξη μετά από επτά χρόνια!

Ο ίδιος μίλησε για την οικογένειά του και αποκάλυψε τι είδους πατέρας είναι!

"Αυτό που θέλω να πω σε όλους τους ανθρώπους για το θέμα οικογένεια είναι ότι όλα αυτά που ακούγαμε και μας λέγανε για τα παιδιά… Είχαν απόλυτο δίκιο. Είμαι ο πιο χαζός άνθρωπος που υπάρχει στον κόσμο. Είναι λίγο το χαζομπαμπάς. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιτυχία, κάτι για το οποίο είμαι πιο περήφανος, πιο προνομιούχος, πέρα από ότι αυτά τα πλάσματα με αγαπάνε, με εμπιστεύονται" είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.

"Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό! Δεν μπορώ να το περιγράψω, δυσκολεύομαι λίγο να μιλάω για αυτά. Δεν το φοβόμουν, είχα μια ανησυχία. Χαίρομαι που άργησα, γιατί αυτά τα πλάσματα ήρθαν στη ζωή μου τη στιγμή που έπρεπε. Ήμουν απόλυτα έτοιμος. Είμαι αφοσιωμένος εκεί.

Κάνω τα πάντα. Μόνο που δε θηλάζω και εκνευρίζομαι που δε μπορώ. Ζηλεύω. Ήμουν μέσα στο μαιευτήριο, έκανα και τα εγκαίνια (ομφάλιος λώρος). Εγώ πήρα πρώτος το κορίτσι αγκαλιά και αμέσως μετά πήγε στη μαμά για να θηλάσει. Αυτή τη στιγμή πρώτα από όλα είμαι μπαμπάς και μετά οτιδήποτε άλλο" πρόσθεσε ακόμα ο Αντώνης Κανάκης μιλώντας στην Αθηναϊς Νέγκα! Δείτε τι άλλο είπε ο γνωστός παρουσιαστής στην εκπομπή "Nega talk". Δάκρυσε η Νέγκα!

Τι είπε ο Αντώνης Κανάκης για τον ΣΚΑΪ στην εκπομπή της Νέγκα, όπου και μας αποκάλυψε ότι είναι ένας πατέρας..."χαζομπαμπάς";

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για την οικογένειά του, ωστόσο αναφέρθηκε και στον ΣΚΑΪ λέγοντας μεταξύ άλλων ότι "βαριέται να μιλάει για αυτό"!

Ο γνωστός παρουσιαστής δήλωσε ότι βαριέται να μιλάει για τον ΣΚΑΪ ενώ αναφέρθηκε με χαρακτηριστική τρυφερότητα στην σύντροφο και στα παιδιά του.

Δείτε και το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Ευτυχείτε"