Ξέσπασε σε δάκρυα η Αθηναΐς Νέγκα με τα λόγια του Αντώνη Κανάκη - «Λυπήσου με»

Τι ήταν αυτό που τη συγκίνησε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξέσπασε σε δάκρυα η Αθηναΐς Νέγκα με τα λόγια του Αντώνη Κανάκη - «Λυπήσου με»

Η Αθηναΐς Νέγκα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Αντώνη Κανάκη, δε δίστασε και ξέσπασε σε κλάματα με τα λόγια του καλεσμένου της! Μάλιστα τον παρακάλεσε on air να σταματήσει, λέγοντας: «Λυπήσου με»!

Ο γνωστός παρουσιαστής ήταν χθες καλεσμένος στην εκπομπή "Nega Talk" και μεταξύ άλλων έκανε μία αναφορά που συγκίνησε ιδιαίτερη την Αθηναΐδα Νέγκα, η οποία δε δίστασε να βάλει τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στον πατέρα της παρουσιάστριας και στο πώς αυτός αποτέλεσε έμπνευση για τη ζωή του, κάνοντας μία αναφορά για τον ίδιο αλλά και για την Αθηναΐδα Νέγκα στο βιβλίο του.

«Αισθάνεσαι ότι ο λόγος που έγινε βιβλίο αυτή η καταγραφή είναι επειδή ήθελες να μιλήσεις και σε άλλους ανθρώπους που έχουν χάσει τον μπαμπά τους; Εμένα μου έγραψες μια αφιέρωση και μου έλεγες “και για τον δικό σου τον μπαμπά”…Και βέβαια σου έγραψα μια αφιέρωση γιατί όλοι γνωρίζουμε την ιστορία σου. Ο Χρήστος ήταν αγαπημένος άνθρωπος…».

Ενώ συνέχισε «Και μπορώ να σε “διαλύσω” ακόμα περισσότερο γιατί όταν διάβαζα την ιστορία του πατέρα σου…» με την παρουσιάστρια να τον διακόπτει λέγοντας: «Μην το κάνεις αυτό, λυπήσου με» και τον Αντώνη Κανάκη να λέει: «Σου έγραψα αυτή την αφιέρωση στο βιβλίο ακριβώς γιατί γνωρίζω την ιστορία σου και γιατί και η δική σου ιστορία με είχε αγγίξει πάρα πολύ».

Στο μεταξύ πριν από λίγο καιρό, η Αθηναΐς Νέγκα αποκάλυψε την αγαπημένη της φωτογραφία με τον σύζυγό της! Δείτε τη εδώ.

Αθηναΐς Νέγκα: «Δεν με γουστάρουν επειδή δεν είμαι...»

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε για τον παρεξηγημένο χαρακτήρα της, λέγοντας πως δεν την γουστάρουν ορισμένοι στα Μέσα!

Η δημοσιογράφος μίλησε ανοιχτά για όλα και για τον λόγο που δεν έχει πολλές συμπάθειες στα Media!

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο περιοδικό Vita και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τα γεγονότα στη ζωή της που την στιγμάτισαν, αλλά και για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της!

-Γεγονότα που σε έχουν καθορίσει…

Είμαι μοναχοπαίδι και μάλλον ήμουν κωμικά σημαντική για τους γονείς μου. Το καταλαβαίνω τώρα που έχω 2 παιδιά. Μεγάλωσα πιστεύοντας πως είμαι η Βασίλισσα Ελισάβετ και σήμερα θέλω να λέω κάτι και να γίνεται. Όμως έχω φάει τόσα στραπάτσα που έχει μικρύνει ο εγωισμός μου. Και πάλι θέλω να κερδίζω, απλά έχω βρει πιο ήσυχους τρόπους. Επιλέγω τις μάχες μου, λέω πολλά δεν πειράζει.

-Ο εαυτός σου με 3 λέξεις…

Υπερευαίσθητη, παρεξηγημένη, έχω μαύρα μαλλιά, αλλά είμαι χαρούμενο άτομο.

-Παρεξηγημένη γιατί;

Γιατί κάποιοι πήγαν να μου φορέσουν έναν ρόλο που τους φάνηκε πολύ βολικός, πως είμαι εχθρική και περίεργη. Δεν πιστεύω πως υπάρχει παγκόσμια συνωμοσία εναντίον μου, αλλά υπάρχουν κάποιοι στα ΜΜΕ που δεν γουστάρουν γυναίκες που δεν είναι χαζές γατούλες.

-Ζωή σου δίνει και σου παίρνει…

Παίρνεις εσύ αυτό που έχει η ζωή να σου δώσει. Το βρίσκεις. Τίποτα που αξίζει δεν δίνεται χωρίς να το διεκδικήσεις.

Αθηναΐς Νέγκα: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μεγάλη της κόρη! «Αυτό δεν θα το κάνω ποτέ...»