Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αθηναΐς Νέγκας: Αυτή είναι η αγαπημένη της φωτογραφία και το "κουσούρι" του συζύγου της!

Τι έγραψε;

Αθηναΐς Νέγκας: Αυτή είναι η αγαπημένη της φωτογραφία και το
News 07.09.2019 16:33
Follow us on Google News

Η Αθηναΐς Νέγκα πόσταρε στο instagram την αγαπημένη της φωτογραφία, ενώ έκανε σχόλιο και για το "κουσούρι" του συζύγου της!

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, θέλοντας να στείλει το μήνυμά της!

Μία από τις αγαπημένες της φωτογραφίες "ανέβασε" η Αθηναΐδα Νέγκα στο instagram και εκτός από την ιστορία της πόζας, αποκάλυψε κι άλλα πράγματα για τον χαρακτήρα της και όχι μόνο!

Ακολουθεί το μακροσκελές κείμενο: Αγαπάω αυτή τη φωτό, την τράβηξε ο σύζυγος που δεν με τραβάει φωτογραφία ακόμη κ αν τον πληρώσω* Είμαστε στο @pinkflamingo_dimsum στο οποίο με πάει όταν ο ίδιος δεν πεινάει. Δεν του αρέσει το εξωτικό φαγητό, αρέσει όμως σε εμένα και για αυτό ολοφάνερα είμαι στον κόσμο μου σ αυτήν την πόζα, αν της έβαζα έναν τίτλο θα την έβγαζα «μοναξιά 3526» και θα την τοποθετούσα σε άλμπουμ που θα έγραφε μοναξιά κ στο εξώφυλλο.

Δισεκατομμύρια άνθρωποι είναι ακριβώς όπως εγώ: σχεσάκηδες κι όμως μοναχικοί. Καταφέρνουμε πάντα σχέσεις που μοιάζουν με γάμους, αν δεν είναι συμβίωση κανονική με τα 2 ονοματα στο κουδούνι κι αν δεν έχει κρατήσει τουλάχιστον 10χρονια δεν την θεωρούμε σχέση της προκοπής, δεν την αναφέρουμε στο βιογραφικό μας διότι την θεωρούμε αποτυχημένη γνωριμία και χάσιμο χρόνου -όφειλε να ήταν κάτι καλύτερο, σοβαρότερο άρα ποτέ δεν υπήρξε.

Όλοι οι μοναχικοί σχεσάκηδες έχουμε τα υψηλότερα στάνταρ συντροφικότητας, τα αναζητούμε, τα διαφημίζουμε: αν θέλετε σχέση, ελάτε σε εμάς, θα σας τυλίξουμε χωρίς να το καταλάβετε έτσι και πληροίτε προϋποθέσεις - αν όχι θα μας τυλίξετε εσείς, είμαστε τα καλύτερα παιδιά για σπίτι, ανεξάρτητοι, φροντίζουμε τέλεια τους εαυτούς μας και έχουμε περίσσευμα φροντίδας για όλους, προσέξτε όμως εδώ έχει γκρεμό.

Μην μείνετε στην πρώτη εντύπωση. Όλοι οι μοναχικοί σχεσάκηδες δεν παντρεύονται εύκολα ή νωρίς, στην ανδρική τους εκδοχή είναι αυτοί που παιδεύουν το κορίτσι, στην γυναικεία είναι οι πιο απρόβλεπτες, νευρωτικές αρραβωνιαστικές.

Η αλήθεια είναι πως αποτυγχάνουμε σε οτιδήποτε επιπόλαιο, fun και ανάλαφρο από φόβο οπότε κάνουμε σχέσεις μεγάλες χωρίς να φοβόμαστε την μοναξιά -την λατρεύουμε, μας λείπει, την διατηρούμε και την τρέφουμε μέχρι να μεγαλώσει και να γίνει ο μυστικός αφράτος μας καναπές που κάπου πάμε και κρύβουμε κι έτσι ανεχόμαστε φαινομενικά καλά την πιο αποπνιχτική συμβίωση, ορίστε λοιπόν το παράδοξο. είμαστε συγχρόνως ανίκανοι να συνδεθούμε βαθύτερα, παραμένουμε ολομόναχοι, απογοητευμένοι από τους συντρόφους μας που δεν κατάφεραν αυτό που εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε για τους εαυτούς μας. Κάθε μέρα αγάπης, στοργής και αφοσίωσης, τα ίδια .. *για να μην με τραβάει φώτο, ποιος ξέρει κι αυτός τι κουσούρια κουβαλάει».

View this post on Instagram

Αγαπάω αυτή τη φωτο, την τράβηξε ο συζυγος που δεν με τραβάει φωτογραφία ακόμη κ αν τον πληρώσω* Είμαστε στο @pinkflamingo_dimsum στο οποίο με παει όταν ο ίδιος δεν πεινάει.δεν του αρέσει το εξωτικό φαγητό , αρέσει όμως σ εμενα κ για αυτό ολοφάνερα ειμαι στον κόσμο μου σ αυτήν την πόζα,αν της έβαζα έναν τίτλο θα την έβγαζα «μοναξια 3526»κ θα την τοποθετούσα σε άλμπουμ που θα έγραφε μοναξια κ στο εξώφυλλο. Δισεκατομμύρια ανθρωποι είναι ακριβώς όπως εγώ: σχεσακηδες κι όμως μοναχικοί .Καταφερνουμε πάντα σχέσεις που μοιάζουν με γάμους. αν δεν είναι συμβίωση κανονική με τα 2ονοματα στο κουδούνι κι αν δεν έχει κρατήσει τουλάχιστον 10χρονια δεν την θεωρούμε σχέση της προκοπής, δεν την αναφέρουμε στο βιογραφικό μας διότι την θεωρούμε αποτυχημένη γνωριμία και χάσιμο χρόνου -όφειλε να ήταν κάτι καλύτερο, σοβαρότερο αρα ποτε δεν υπήρξε. Όλοι οι μοναχικοι σχεσακηδες έχουμε τα υψηλότερα στάνταρ συντροφικότητας, τα αναζητούμε, τα διαφημίζουμε : αν θέλετε σχέση, ελάτε σ εμας, θα σας τυλίξουμε χωρίς να το καταλάβετε ετσι και πληροίτε προϋποθέσεις-αν όχι θα μας τυλιξετε εσείς, είμαστε τα καλύτερα παιδιά για σπίτι, ανεξάρτητοι, φροντίζουμε τέλεια τους εαυτούς μας κ έχουμε περίσσευμα φροντίδας για όλους, προσέξτε όμως εδώ έχει γκρεμό. μην μείνετε στην πρώτη εντύπωση .όλοι οι μοναχικοί σχεσακηδες δεν παντρευονται εύκολα ή νωρίς, στην ανδρική τους εκδοχή είναι αυτοί που παιδεύουν το κορίτσι, στην γυναικεία είναι οι πιο απρόβλεπτες,νευρωτικές αρραβωνιαστικές . η αλήθεια είναι πως αποτυγχανουμε σε οτιδήποτε επιπόλαιο, fun και ανάλαφρο από φόβο οποτε κάνουμε σχέσεις μεγάλες χωρις να φοβόμαστε την μοναξια -την λατρεύουμε, μας λείπει, την διατηρούμε και την τρέφουμε μέχρι να μεγαλώσει και να γίνει ο μυστικός αφρατος μας καναπές που κάπου πάμε κ κρύβουμε κι έτσι ανεχόμαστε φαινομενικά καλά την πιο αποπνιχτική συμβίωση, ορίστε λοιπόν το παράδοξο. είμαστε συγχρονως ανίκανοι να συνδεθούμε βαθύτερα, παραμένουμε ολομόναχοι,απογοητευμένοι από τους συντρόφους μας που δεν κατάφεραν αυτό που εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε για τους εαυτούς μας. Καθε μέρα αγαπης , στοργης και αφοσιωσης, τα ίδια .. *για να μην με τραβάει φωτο, ποιος ξέρει κι αυτός τι κουσούρια κουβαλάει

A post shared by @ athinaisnega on

Αθηναΐς Νέγκα: Έγινε 45 και πόζαρε με ολόσωμο μαγιό δίπλα στην πισίνα!

Η Αθηναΐς Νέγκα έγινε 45 χρόνων και πόζαρε με ολόσωμο μαγιό δίπλα στην πισίνα, δείχνοντας μας το κορμί της δίχως ίχνος ρετούς.

Μάλιστα, έκανε και έναν μίνι απολογισμό, με αφορμή τα γενέθλιά της με ένα μακροσκελές κείμενο στην λεζάντα της.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram και έγραψε:

Αθηναΐς Νέγκα: Στην παραλία με τα παιδιά της! Η αρετουσάριστη φωτογραφία που «πρόδωσε» την πάθηση της!

«Ελεγα να αφήσω στην άκρη την γραφομανία και να βάλω μόνο αυτή τη σημερινή φωτο με μαγιό δίπλα στην στιλάτη πλαστική ξαπλώστρα. Με φωτογράφησε η μεγάλη κόρη μου, ο άντρας μου αρνείται και απορώ πως εκπαιδεύετε τους συντρόφους σας εσείς οι influencers; Εχω γενέθλια, γίνομαι 45 και ίσως να έπρεπε να κρατάω έναν σημερινό Ριζοσπάστη πάνω από την αντιλαϊκή πισίνα-που δεν μου ανήκει διότι είναι σύμβολο της αντεργατικής ανάπτυξης -να φαίνεται η ημερομηνία όπως κάνουν στις απαγωγές για να υπάρχει απόδειξη πως ο εικονιζόμενος ζει και πρέπει άμεσα να καταβληθούν τα λύτρα…»

Αθηναΐς Νέγκα

Αθηναΐς Νέγκα: «Δεν με γουστάρουν επειδή δεν είμαι...»

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε για τον παρεξηγημένο χαρακτήρα της, λέγοντας πως δεν την γουστάρουν ορισμένοι στα Μέσα!

Η δημοσιογράφος μίλησε ανοιχτά για όλα και για τον λόγο που δεν έχει πολλές συμπάθειες στα Media!

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο περιοδικό Vita και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τα γεγονότα στη ζωή της που την στιγμάτισαν, αλλά και για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της!

-Γεγονότα που σε έχουν καθορίσει…

Είμαι μοναχοπαίδι και μάλλον ήμουν κωμικά σημαντική για τους γονείς μου. Το καταλαβαίνω τώρα που έχω 2 παιδιά. Μεγάλωσα πιστεύοντας πως είμαι η Βασίλισσα Ελισάβετ και σήμερα θέλω να λέω κάτι και να γίνεται. Όμως έχω φάει τόσα στραπάτσα που έχει μικρύνει ο εγωισμός μου. Και πάλι θέλω να κερδίζω, απλά έχω βρει πιο ήσυχους τρόπους. Επιλέγω τις μάχες μου, λέω πολλά δεν πειράζει.

Αθηναΐς Νέγκα: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μεγάλη της κόρη! «Αυτό δεν θα το κάνω ποτέ...»

-Ο εαυτός σου με 3 λέξεις…

Υπερευαίσθητη, παρεξηγημένη, έχω μαύρα μαλλιά, αλλά είμαι χαρούμενο άτομο.

-Παρεξηγημένη γιατί;

Γιατί κάποιοι πήγαν να μου φορέσουν έναν ρόλο που τους φάνηκε πολύ βολικός, πως είμαι εχθρική και περίεργη. Δεν πιστεύω πως υπάρχει παγκόσμια συνωμοσία εναντίον μου, αλλά υπάρχουν κάποιοι στα ΜΜΕ που δεν γουστάρουν γυναίκες που δεν είναι χαζές γατούλες.

-Ζωή σου δίνει και σου παίρνει…

Παίρνεις εσύ αυτό που έχει η ζωή να σου δώσει. Το βρίσκεις. Τίποτα που αξίζει δεν δίνεται χωρίς να το διεκδικήσεις.

Αθηναΐς Νέγκα: Η φωτογραφία με το μαγιό της που αποκαλύπτει όλη την αλήθεια!

Η Αθηναΐς Νέγκα ανέβασε μία φωτογραφία φορώντας το μαγιό της και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια!

Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημά της, το οποίο την έφερε σε δύσκολη θέση.

Ακόμη μία φωτογραφία από την προσωπική της ζωή ανέβασε η Αθηναΐς Νέγκα στο instagram, αυτή τη φορά φορώντας το μαύρο μπικίνις, μιλώντας για το πρόβλημα που αντιμετώπισε!

Διαβάστε την ανάρτησή της και θα καταλάβετε: «“Εγώ και το ψηλόμεσα μαγιό”, μια ιστορία αγάπης γραμμένη στο κινητό μου. Επειδή η καλή φύση ποτέ δεν στα δίνει όλα, έμενα αποφάσισε να μην μου δώσει μέση, ναι, καλά διαβάσατε κορίτσια… εσείς με τις λεπτές μεσούλες μη χασκογελάτε, δεν έχω παράπονο από τον σωματότυπό μου σε γενικές γραμμές, μόνο που αυτή η έλλειψη μέσης, με ταλαιπώρησε διότι η νιότη μου συνέπεσε με τα 90s και την άνθιση του χαμηλοκάβαλου, μην πολυλογώ, ήμουν «δυστυχισμένη» καμιά 20ετια διότι έβλεπα τα υπόλοιπα κορίτσια να φοράνε χαμηλοκαβαλα και έμενα δεν μου πήγαιναν διόλου, το δράμα μου ήταν κωμικό καθώς γύρω από τον στιβαρό σαν πυλώνα ουρανοξύστη κορμό μου, είχα και τις λιποαποθήκες μου, στην κοιλιά, στο μόνο σημείο που δεν είναι σέξι να έχεις καμπύλες…

Και έτσι όταν έβαζα στενό χαμηλοκαβαλο παντελόνι ,πεταγόταν πάντα ένα μικρό σωσίβιο έτσι για να μου την σπάσει -ποτέ δεν υπήρξα παχιά όμως η μέση μου δεν χώραγε στα ίδια τζιν που κολυμπούσε ο πωπός μου… αν είχα φάει το φερμουάρ μου κατέβαινε 37 φορές το 24ωρο. Αν με έχετε συναντήσει στον δρόμο μεταξύ 1992 και 2015 το πιθανότερο είναι να ήμουν ξεκούμπωτη και από βλακεία έγινα το κορίτσι των κοιλιακών! Έχω κάνει δισεκατομμύρια ασκήσεις όμως βεβαίως το σώμα μου δεν άλλαζε!

Από το πρωί μέχρι το μεσημέρι μεγαλώνω 2 νούμερα γύρω από την μέση, αν φουσκώσω φούσκωσα στη κοιλιά, δεν ξέρω πως συμβαίνει έχω διαβάσει πολλές επιστημονικές θεωρίες για ορμονικά μυστηριώδη φαινόμενα… Όπως και να έχει .. Ζήτω τα ψηλόμεσα μαγιό! θα ξαναβάλω χαμηλοκάβαλο μόνο αν κάποιος μου δώσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια, το ψηλόμεσο μπικίνι μου είναι η χαρά της μονοκόμματης, εδώ με βλέπετε με ένα φτηνούτσικο από αυτά που σας αρέσουν ,επίσης oysho, δεν θα έδινα για μαγιό πάνω από 50 ευρώ και το τζόκερ να κέρδιζα ! (η πισίνα είναι φίλου, τα παιδιά δικά μου)».

Δείτε τη φωτογραφία

Αθηναΐς Νέγκα: Η φωτογραφία με το μαγιό της που αποκαλύπτει όλη την αλήθεια!

Θυμίζουμε πως η παρουσιάστρια είχε περάσει δύσκολες ώρες πριν λίγο καιρό!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δύσκολες ώρες για την Αθηναΐς Νέγκα! Η άγνωστη πάθηση που την έχει γονατίσει εδώ και χρόνια!

Η σκληρή κριτική στην Αθηναΐς Νέγκα για την μήνυση κατά Λιάγκα: "Το έκανε μόνο για την τηλεθέαση"!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share