Άγριες Μέλισσες: Αποκαλύψεις έκανε ο "Κλεομένης" - Τι είπε για την σκηνή με τον "Μελέτη";

Όσα είπε ο ηθοποιός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Αποκαλύψεις έκανε ο

Αποκαλύψεις έκανε ο τηλεοπτικός "Κλεομένης" που μίλησε για τις "Άγριες Μέλισσες" αλλά και για την επίμαχη σκηνή με τον 'Μελέτη". Μάλιστα ο ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμα στην οικογένειά του, αλλά και στον κορωνοϊό. Διαβάστε όσα είπε και όσα... αποκάλυψε!

Ειδικότερα ο Θανάσης Κουρλαμπάς, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο 'Πρωινό". Ο ηθοποιός μίλησε για την παράσταση που συμμετέχει, για τον κορωνοϊό, τα παιδιά του, αλλά και για το ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες» και προέβη σε αποκαλύψεις για τη συνέχεια της σειράς!

Μάλιστα αναφέρθηκε και στην επίμαχη σκηνή με τον "Μελέτη" στην οποία ουρεί πάνω στον τελευταίο, όσο εκείνος βρίσκεται μέσα στον λάκκο.

"H αλήθεια είναι πως όταν το διάβασα και εγώ στο σενάριο ήταν αρκετά έντονη σκηνή. Την αντιμετωπίσαμε με πολύ μεγάλη προσοχή βέβαια. Ήταν μια συγκεκριμένη σκηνή παιχνιδιού εξουσίας. Έπρεπε αυτός ο άνθρωπος που έκανε ερωτική πρόταση στον Μελέτη, αφού εκείνος δεν δέχτηκε, να του δείξει ποιος έχει δύναμη.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα. Υπέροχο παιδί και υπέροχος ηθοποιός. Έχουμε ταιριάξει πάρα πολύ στις σκηνές μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω μαζί του. Ο Κλεομένης θα φτάσει στα όριά του τον εαυτό του και τις σχέσεις του με τον Δούκα και την οικογένεια των Σεβαστών" είπε μεταξύ άλλων. Δείτε και τα όσα αποκάλυψε μια ακόμα ηθοποιός από τις "Άγριες Μέλισσες", που είπε ότι κάνει γυμνισμό!

Δείτε και τα όσα αποκάλυψε για το μέλλον της σειράς στην εκπομπή "Πρωινό"

Ο τηλεοπτικός 'Κλεομένης" έκανε αποκαλύψεις για τις Άγριες Μέλισσες και την σκηνή με τον "Μελέτη" - Τι είπε όμως ένας άλλος ηθοποιός για την σειρά; - Έριξε βέλη!

Στην εκπομπή "Ευτυχείτε" μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Κωστής, που εκτός από τις "Άγριες Μέλισσες" σχολίασε και το "MasterChef" αλλά και την επιστροφή του Big Brother. Διαβάστε παρακάτω όσα είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ποια από αυτά βλέπει και ποια όχι;

"Όποτε μπορώ παρακολουθώ τις Άγριες Μέλισσες” είπε ο γνωστός ηθοποιός που πρόσθεσε στη συνέχεια:

“Αφού αρέσει στον πολύ κόσμο και το βλέπει, έχει μια πλοκή, η ένσταση μου είναι πως είναι ελληνικό σίριαλ αυτό; Βλέπουμε μια ελληνική επαρχία σε αυτό; Μιλάμε ή απλά λέμε ποιος κάνει τι, με ποιον και τα λοιπά;

Αυτό το βλέπαμε με πολύ μεγάλη επιτυχία στην Τόλμη και Γοητεία. Ένα Αμερικάνικο σίριαλ. Εδώ, σε αυτό, γίνεται ένα περίπου ίδιο πράγμα και αναρωτιέσαι εάν η ελληνική επαρχία είναι αυτό. Ας έχει κάτι από κάτω να πούμε, αφού λέμε κάτι, δεν αρκεί μόνο να γαργαλάμε ή να βλέπουμε κλειδαρότρυπες. Ας υπάρχει κάτι το ωφέλιμο από κάτω”!

Τάσος Κωστής συνέντευξη