Υβόννη Μπόσνιακ: Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο - Τι συνέβη;

Η ανάρτηση στο Instagram!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Υβόννη Μπόσνιακ: Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο - Τι συνέβη;

Η Υβόννη Μπόσνιακ νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο. Τι συνέβη και η γνωστή σχεδιάστρια και μοντέλο μπήκε για λίγες μέρες μέσα; Η ίδια έκανε ανάρτηση και για την περιπέτεια της στο Instagram.

Η Υβόννη Μπόσνιακ είχε μια περιπέτεια με την υγεία της και αναγκάστηκε να μπει για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο.Η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου δεν αντιμετώπισε κάτι σοβαρό και έτσι σήμερα επέστρεψε στο σπίτι της.

Ο τραγουδιστής ήταν στο πλευρό της καθ΄όλη τη διάρκεια της νοσηλείας της, ενώ από το νοσοκομείο πήγε να την πάρει και η της φίλη και κουμπάρα της Μαρία Μπεκατώρου, η οποία της ετοίμασε και μια μακαρονάδα. Πριν λίγο καιρό είχε και μια απώλεια που την τσάκισε

Υβόννη Μπόσνιακ

Λίγες ημέρες πριν νοσηλευτεί η Υβόννη Μπόσνιακ, η κόρη της είχε γενέθλια και της ευχήθηκε πολύ τρυφερά

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι από τις πιο τρυφερές μαμάδες της ελληνικής showbiz και πρόσφατα μάλιστα θέλησε να ευχηθεί στην κόρη της που έχει γενέθλια με τον πιο γλυκό τρόπο που μπορείτε να φανταστείτε. Δεν θα πιστέψετε με ποιον τρόπο το έκανε.

Ο καρπός του έρωτα του Αντώνη Ρέμου και της επιτυχημένης σχεδιάστριας μόδας κλείνει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου τα πέντε της χρόνια, και η μαμά της βρήκε τον πιο πρωτότυπο τρόπο να της ευχηθεί, μέσα από τα social media.

Η ίδια ως λάτρης της τεχνολογίας και των social, δεν μπόρεσε να μην μοιραστεί με το κοινό της το τρυφερό γεγονός. Για αυτόν τον λόγο έσπευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και έγραψε, "Χρόνια πολλά mein Schatz... Χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους ..." Ωστόσο την παράσταση έκλεψαν τα φτερά στην κόρη της, που ταιριάζουν και με το θέμα της ημέρας των ερωτευμένων, κάνοντας ακόμη πιο γλυκό το ποστ της.

Την γιορτή της κόρης του ωστόσο δεν γινόταν να μην γιορτάσει και ο Αντώνης Ρέμος, που σκέφτηκε εξίσου πρωτότυπα και της αφιέρωσε κομμάτι στην σκηνή, ενώ έβαλε και φωτογραφίες να παίζουν στην συναυλία του.