Η Ελένη Χατζίδου φόρεσε απόχρωση "φωτιά" στα νύχια της - Ταιριάζει με όλα

Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Χατζίδου φόρεσε απόχρωση

Η Ελένη Χατζίδου και όμως φόρεσε την απόλυτη απόχρωση "φωτιά" στα νύχια της! Ταιριάζει με όλα και σίγουρα θα σε κάνει να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου! Αν θες να εντυπωσιάσεις άκουσέ την!

Αν ψάχνεις και εσύ έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για να εντυπωσιάσεις τους πάντες με το λουκ σου, τότε δεν έχεις παρά να τολμήσεις να αλλάξεις το χρώμα στα νύχια σου και να κάνεις την διαφορά.

Συγκεκριμένα η ίδια επέλεξε να φορέσει κόκκινο της φωτιάς, που είναι μεν πιο έντονο, ωστόσο προκαλεί άμεσα εντύπωση και ανανεώνει όλο σου το λουκ στο λεπτό.

 Ελένη Χατζίδου νύχια

Μιας και μιλάμε για την Χατζίδου ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει γίνει ξανά φέτες μετά την γέννηση της κόρης της και μπορεί να φορέσει κυριολεκτικά ό,τι θέλει!

Η Ελένη Χατζίδου πριν μας δείξει την απόχρωση "φωτιά" στα νύχια της στάθηκε στο πλευρό του Ετεοκλή Παύλου και φορούσε στη μέση της τσαντάκι «μπανάνα»

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και το αποδεικνύουν καθημερινά. Οι κοινές αναρτήσεις τους είναι πολλές και σε μια από αυτές που στάθηκε στο πλευρό του είδαμε να φοράει το τσαντάκι «μπανάνα».

Λίγους μήνες μετά τον ερχομό της κορούλας τους και τον πολιτικό γάμο, τώρα ετοιμάζουν και τον θρησκευτικό και είναι πολύ ευτυχισμένοι. Οι ετοιμασίες γίνονται πυρετωδώς, ενώ πυρετωδώς γίνονται και οι πρόβες για το «Just the 2 of us».

Η Ελένη Χατζίδου μπορεί να είναι ζευγάρι με τον Ετεοκλή Παύλου στη ζωή, ωστόσο είναι και στο παιχνίδι. Μάλιστα, σε μια από τις φορές που έφυγαν από το σπίτι τράβηξαν ένα boomerang και το μοιράστηκε η τραγουδίστρια με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μάλιστα, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια φόρεσε στη μέση της ένα από τα hot trends της σεζόν, Πρόκειται για το τσαντάκι «μπανάνα» που φοράνε όλες.

Η Ελένη Χατζίδου ωστόσο, άπλωσε όλες τις τσάντες της πάνω στον καναπέ του σπιτιού! Είναι αμέτρητες και σίγουρα αν ξεκίνησε το.... μέτρημα, δεν θα τελειώνετε!