Νέες εξελίξεις με την Eurovision - Τι ανέφερε η παραγωγή για την διεξαγωγή του διαγωνισμού;

Τι θα συμβεί με τον ιό;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέες εξελίξεις με την Eurovision - Τι ανέφερε η παραγωγή για την διεξαγωγή του διαγωνισμού;

Νέες εξελίξεις έχουμε με την Eurovision μιας και ο κορωνοϊός συνεχίζει να αποτελεί κίνδυνο για όλες τις χώρες. Τι ανέφερε η παραγωγή για την διεξαγωγή του διαγωνισμού;

Και όμως η πιθανότητα να μην γίνει η φετινή Eurovision είναι μεγάλη, και για αυτό οι παραγωγοί θέλησαν να ενημερώσουν τους θαυμαστές για το μέλλον του θεσμού.

Η ελληνική αποστολή, σήμερα, υπέβαλε τον επίσημο φάκελο της συμμετοχής της με το τραγούδι «Superg!rl» που ερμηνεύει η Στεφανία Λυμπερακάκη, παρά το άγχος του ιού, που όπως φαίνεται πάει καλά με τους θαυμαστές. Παρόλα αυτά ο Ζίτσε Μπάκερ, εκ μέρους των παραγωγών του φετινού διαγωνισμού της Eurovision, με ανάρτησή του στο Twitter επισήμανε το εξής, «Παρακολουθούμε την κατάσταση, διατηρούμε στενή επαφή με όλες τις αρμόδιες αρχές και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision 2020 θα συμβεί! Ας έχουμε εμπιστοσύνη, έχουμε ακόμα λιγότερο από δύο μήνες».

Μιας και μιλάμε για τον διαγωνισμό ωστόσο. και τον θανατηφόρο ιό, δείτε όλα όσα αποκάλυψε βιολόγος για το μέλλον της φετινής Eurovision και το ενδεχόμενο να μην διεξαχθεί.

Πριν την ανακοίνωση της παραγωγής για την Eurovision μίλησε και το Ολλανδικό δίκτυο για τον κορωνοϊό

Το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο της Ολλανδίας NPO γνωστοποίησε ότι συνεχίζει τις διαβουλεύσεις με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ραδιοτηλεόρασης, συμπαραγωγό της Eurovision, προκειμένου να εξετάσουν τον αντίκτυπο του νέου κορωνοϊού στον διαγωνισμό.

Το NPO, όπως μεταδίδει το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP, ανέφερε, "Είναι πολύ νωρίς να σχολιάσουμε τα πιθανά σενάρια, καθώς εξαρτώνται από τις εξελίξεις το επόμενο διάστημα. Ο στόχος μας παραμένει να οργανώσουμε έναν αξέχαστο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision".

Παρόλα αυτά, το NPO δεν θέλησε να σχολιάσει τις φήμες, σύμφωνα με τις οποίες ο διαγωνισμός θα μπορούσε να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία των χιλιάδων θεατών και να μαγνητοσκοπηθεί κεκλεισμένων των θυρών.