Καλό Μεσημεράκι: Και όμως ο Στράτος Τζώρτζογλου το έκανε - Τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό

Ακόμα και ο Μουτσινάς "έμεινε"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καλό Μεσημεράκι: Και όμως ο Στράτος Τζώρτζογλου το έκανε - Τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό

Και όμως ο Στράτος Τζώρτζογλου το έκανε! Τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό στο "Καλό Μεσημεράκι", τόσο, που ακόμα και ο Νίκος Μουτσινάς δεν μπόρεσε να κρατηθεί.

Μαζί με την αγαπημένη του Σοφία Μαργιόλα, βρέθηκαν καλεσμένοι στον Νίκο Μουτσινά και τα αποκάλυψαν όλα. Ανάμεσα σε αυτά ο παρουσιαστής θέλησε να φέρει πίσω μια παλιά ανάμνηση λέγοντας, “Παίζεις πιάνο; Μα να μην έχουμε το πιάνο να πούμε ένα… Last Christmas”.

Εγώ πεθαίνω για το κουπλέ, το κουπλέ λέει ωραία” τόνισε η σύντροφος του δημοφιλούς ηθοποιού, Σοφία Μαργιόλα. Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο.

Πριν την κίνηση που τους άφησε με το στόμα ανοιχτό στο Καλό Μεσημεράκι, ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκάλυψε πως θα έδινε και τη ζωή του για τον γιο του

Συγκίνησε με τα όσα είπε για τον γιο του Αλκιβιάδη, ο Στράτος Τζώρτζογλου, που βρέθηκε το Σάββατο 915/2) το πρωί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί Σου Σαββατοκύριακο'.

Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος τον βρίσκουμε στη σειρά του ANT1 "Γυναίκα χωρίς όνομα" πραγματικά συγκίνησε με τα όσα είπε για τον γιο του ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο τελειώνει σε λίγο τις σπουδές του στην Αμερική. Μάλιστα ο ηθοποιός πήγε μαζί του στην αρχή για να τον βοηθήσει, ενώ είπε ότι θα πέθαινε για εκείνον!

"Στην Αμερική πρωτοπήγα το 2012, έμεινα έναν χρόνο, πήρα την πράσινη κάρτα, έμαθα τα Αγγλικά, πήγα σε δραματικές σχολές, σπούδασα ξανά την τέχνη του ηθοποιού αλλά μέσα από μια Αμερικανική ματιά" ανέφερε αρχικά ενώ στη συνέχεια παραδέχθηκε πως όλα αυτά τα έπραξε για να μπορέσει ο γιος του, να σπουδάσει εκεί.

«Έπρεπε να πάω στην Αμερική μαζί του γιατί ήταν σε μια πολύ ευαίσθητη ηλικία, μαθημένος τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα. Φέτος τελειώνει τις σπουδές του αλλά τους έβαλαν πέρσι μια εργασία, μια μικρού μήκους ταινία που ο Αλκιβιάδης μπόρεσε πραγματικά να διακριθεί και πήρε τρία βραβεία. Καλύτερης ταινίας και δύο καλύτερης σκηνοθεσίας σε διαφορετικά φεστιβάλ. Αυτό ήταν μια ένεση για την αυτοπεποίθηση του».

"Αν μου έλεγαν να δώσω και τη ζωή μου, θα την έδινα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα γιατί τον αγαπάω τόσο πολύ τον Αλκιβιάδη, όχι μόνο γιατί είναι παιδί μου. Πατέρας ή γιος γίνεται κάποιος επειδή το κερδίζει. Εμείς την κερδίζαμε κάθε μέρα αυτή τη σχέση. Δίναμε πολλή αγάπη ο ένας στον άλλο. Περάσαμε μαζί το πεζοδρόμιο της ζωής και είδε μια κατάσταση τελείως διαφορετική από ότι εδώ που του έκανε καλό στην ψυχολογία του. Είναι τελείως διαφορετικό να μεγαλώνει σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, όπου ο πατέρας του είναι κάποιος το οποίο είναι ευλογία και κατάρα. Στην Ελλάδα δηλαδή θα έπρεπε πάντα να αποδείξει σαν ο γιος του Στράτου και της Μαρίας, ενώ εκεί είδε ότι ο ήρωας μπαμπάς, που στην Ελλάδα είναι κάτι, δεν είναι τίποτα» δήλωσε χαρακτηριστικά." είπε ακόμα ο Στράτος Τζώρτζογλου που πριν περίπου ένα μήνα έριξε το Instagram με την επέτειο γάμου του.

Λίγα λόγια για τον Στράτο Τζώρτζογλου

Ο Στράτος Τζώρτζογλου (Αθήνα 1965-) είναι Έλληνας ηθοποιός. Σπούδασε στη Σχολή Θεάτρου Τέχνης Κάρολου Κουν. Συνεργάστηκε στο θέατρο με σκηνοθέτες όπως οι: Κάρολος Κουν, Μίνως Βολανάκης, Ζυλ Ντασσέν, Σπύρος Ευαγγελάτος, Ρούλα Πατεράκη, Ανδρέας Βουτσινάς και στον κινηματογράφο με σκηνοθέτες όπως οι Θεόδωρος Αγγελόπουλος, Παντελής Βούλγαρης, Μιχάλης Κακογιάννης, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Το 1990, συνεργάστηκε για τη ΕΡΤ με την Κατρίν Ντενέβ στο «365 μέρες γέννηση». Στο εξωτερικό, το 1994 συνεργάστηκε με την Eva Bergman στην ταινία «One Love and the Other», στην οποία ήταν συμπρωταγωνιστής με την Lena Endre. Το 2004 συνεργάστηκε με τον Michelle Favart στην ταινία «Le Dernier Monsieur des Balcans» και έπαιξε στο έργο της Λείας Βιτάλη «Roast Beef» με τη Sarah Douglas στο Riverside Studio in Hammersmith στο Λονδίνο.

Τιμήθηκε 2 φορές:

  • 1ο Κρατικό βραβείο 1ο αντρικού ρόλου για την ταινία «Πάνω Κάτω και Πλαγίως» του Μιχάλη Κακογιάννη με την Ειρήνη Παπά.
  • 2ο βραβείο 1ο αντρικού ρόλου το 1989 για την ταινία «Τοπίο στην Ομίχλη» του Θεόδωρου Αγγελόπουλου στο Stars de Demain στη Γενεύη.