Σοκάρει η Αντελίνα Βαρθακούρη με τα λόγια της - Τι συνέβη στην γέννα της κόρης της;

"Τρελάθηκα, ούρλιαζα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκάρει η Αντελίνα Βαρθακούρη με τα λόγια της - Τι συνέβη στην γέννα της κόρης της;

Σοκάρει η Αντελίνα Βαρθακούρη με τα λόγια της! Η ίδια τα αποκάλυψε όλα για την πιο δύσκολη κατάσταση της ζωής της. Τι συνέβη στην γέννα της κόρης της και πως το διαχειρίστηκε;

Η ίδια μίλησε στο περιοδικό “TV έθνος” και τον Αλέξη Μίχα και συγκλόνισε με τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη γέννηση του δεύτερου παιδιού της.

Η γέννηση της Λιόνας δεν ήταν εύκολη. Άκουσα σε συνέντευξή σου που αποκάλυψες ότι οι γιατροί είχαν πει πως θα ζήσει ή η μητέρα ή το παιδί. Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες εκείνη την ώρα;

Η Λιόνα ήταν από την αρχή περίεργη ιστορία. Τη σκεφτόμουν πριν γίνει η σύλληψή της. Ήμουν έγκυος και πριν πάω στον γιατρό να το βεβαιώσω, το ήξερα. Την ημέρα που έκλεινε το πρώτο τρίμηνο της κύησης είχα πει «Χριστέ µου, όλα καλά πήγαν». Ξαφνικά όμως υπήρξε μια σοβαρή επιπλοκή. Τρελάθηκα, ούρλιαζα. Πάω στον γιατρό και βλέπω πως το παιδί είναι καλά. Εκείνη την ώρα ένιωσα πως μιλούσα µε τον Θεό. Είχε γίνει λοιπόν αποκόλληση. Έμεινα στο κρεβάτι. Ξαφνικά µε έπιασε ένας πόνος.

Το είπα µόνο στη μητέρα µου. Για κάποιους ιατρικούς λόγους πήρα κορτιζόνη. Η γιατρός µού είχε πει πως θα γεννήσω πρόωρα. Με πιάνουν πιο έντονοι πόνοι. Ήρθαν και µε πήραν οι γονείς µου. Ήμασταν στην Κηφισιά και έπρεπε να πάμε στο μαιευτήριο στη Συγγρού. ∆εν θα ξεχάσω ποτέ την ομάδα ∆ΙΑΣ που εµφανίστηκε και µας άνοιξε τον δρόµο. Αλλιώς θα γεννούσα στον δρόµο. Μπαίνοντας στο χειρουργείο, ο γιατρός διαπίστωσε ρήξη µήτρας. Σοβαρό θέµα…

Ζητάω να µπει ο Χάρης στο χειρουργείο, που κανονικά δεν επιτρεπόταν. Μου λέει ο γιατρός «είµαστε σε πολύ δύσκολο σηµείο… Εσύ, το παιδί… ∆εν ξέρω ποιον µπορώ να σώσω». ∆εν µε ενδιέφερε καθόλου. Ηθελα να γεννηθεί το παιδί καλά. Αυτή η εµπειρία ήταν πολύτιµη. Το παιδί γεννήθηκε πρόωρα και µπήκε στη θερµοκοιτίδα. Είχα άγχος και για τη Μελωδία που ήταν σπίτι. Είναι τιτάνιο το έργο που γίνεται στις µονάδες φροντίδας των πρόωρων νεογνών.

Μάλιστα μιας και μιλάμε για την Αντελίνα, εσείς είδατε το νέο τρέιλερ για την εκπομπή της; Μπορείτε να το δείτε εδώ!

Πριν τα σοκαριστικά λόγια για την γέννα της κόρης της Αντελίνας Βαρθακούρη δείτε τον Νίκο Μουτσινά να σχολιάζει το νέο επαγγελματικό της βήμα

Βγήκε το τρέιλερ της Αντελίνας Βαρθακούρη και ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζει και προκαλεί! Τι ήταν αυτό που του έκανε εντύπωση και με ποια την σύγκρινε; Τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό στο πλατό!

Το χαμόγελο της Αντελίνας Βαρθακούρη συνεπήρε τον Νίκο Μουτσινά και όλους στο "Καλό Μεσημεράκι", με το που έγινε γνωστό το τρέιλερ της.

Χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής ανέφερε, “Βγήκε ένα τρέιλερ, το τρέιλερ της Αντελίνας! Βγήκε στο ίντερνετ, το ίντερνετ πήρε φωτιά και έγινε χαμός. Μπαίνουν κάποιοι στο σπίτι, ανυποψίαστοι αυτοί οι καημένοι, στην αρχή όλα τέλεια… Μετά παρατηρούν πως κάτι δεν πάει καλά… Μια χύτρα που βράζει, κάποια σπορ παπούτσια είναι αφημένα έτσι κατάχαμα και στην πολυθρόνα ποζάρει! Την βλέπετε; Το βλέμμα είναι Σάρον Στόουν! Να το κορίτσι”!

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο σέξι, το μαλλί όλο πίσω, το λευκό ρούχο τόσο κολλητό που δεν επιτρέπει και την ανάσα! Σάρον Στόουν η Αντελίνα μας, κάπου τώρα κλαίει η Σάρον Στόουν… Μη στεναχωριέσαι Σάρον, ένα τρέιλερ ήταν και πέρασε! Μια χαρά”. Να σημειώσουμε πως ο Νίκος Μουτσινάς πρόσφατα, αναφέρθηκε στον θάνατο του Κώστα Βουτσά. Θέλησε να τον αποχαιρετήσει με συγκλονιστικά λόγια.