Αντελίνα Βαρθακούρη: Μόλις έσκασε το τρέιλερ της εκπομπής της στον Alpha - Άκρως απολαυστικό

Δείτε το!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αντελίνα Βαρθακούρη: Μόλις έσκασε το τρέιλερ της εκπομπής της στον Alpha - Άκρως απολαυστικό

Μόλις έσκασε το τρέιλερ της εκπομπής της Αντελίνας Βαρθακούρη στον Alpha. Είναι άκρως απολαυστικό και ξεκαρδιστικό και θα κλάψετε από τα γέλια μόλις το δείτε. Ποιος θα είναι ο τίτλος;

Σε ένα πρωτότυπο, real life game show, η Αντελίνα Βαρθακούρη παίρνει τους δρόμους και ξεσηκώνει όποιον συναντήσει, αλλά δε μένει μόνο εκεί. Χτυπά κουδούνια και μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών κυριολεκτικά και μεταφορικά, μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Το επίσημο trailer της εκπομπής “Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι”, μόλις κυκλοφόρησε. Ένα ζευγάρι μπαίνει στο σπίτι του, αλλά τα πράγματα δεν ήταν όπως τα είχε αφήσει. Κάποιος έχει μπει στη ζωή τους: η κουζίνα είναι αναμμένη και η κατσαρόλα βράζει, ενώ ένα ζευγάρι παπούτσια βρίσκεται στη μέση του δωματίου.

Έντρομοι οι δυο τους κινούνται στο σαλόνι, όπου και αντικρίζουν την Αντελίνα, με διάθεση μιας άλλης Sharon Stone από το «Βασικό Ένστικτο», να έχει οικειοποιηθεί την αγαπημένη τους πολυθρόνα. Την κοιτούν άναυδοι, ενώ εκείνη αλλάζει το σταυροπόδι της, φορώντας τα αγαπημένα της χνουδωτά παντοφλάκια.

Βγες στο μπαλκόνι και αν τη δεις στο δρόμο φώναξέ της “Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι”. Δείτε και για ποιο λόγο η παρουσιάστρια είναι σε άσχημη κατάσταση

Πριν κυκλοφορήσει το τρέιλερ δείτε και την επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την Αντελίνα

Bγήκε η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την Αντελίνα Βαρθακούρη. Ποιο θα είναι το όνομα της εκπομπής της και ποιο το concept στο οποίο θα την βλέπουμε. Κάτι πρωτότυπο το οποίο δεν έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση.

Ο ALPHA εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την νέα εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη.

Διαβάστε την ανακοίνωση του σταθμού για την Αντελίνα Βαρθακούρη:

" «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι»

Μην ανοίγεις σε αγνώστους… μόνο στην Αντελίνα. Δείτε ωστόσο πως ο Νίκος Μάνεσης υπέβαλε την παραίτηση του από τον Alpha

Σε ένα πρωτότυπο, real life game show, η Αντελίνα Βαρθακούρη παίρνει τους δρόμους και ξεσηκώνει όποιον συναντήσει, αλλά δε μένει μόνο εκεί: χτυπά κουδούνια και μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών κυριολεκτικά και μεταφορικά, μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Η Αντελίνα ξεχύνεται σε γειτονιές, δρόμους, οδούς και λεωφόρους και απευθύνει τρελές ερωτήσεις σε περαστικούς γεμάτους όρεξη και διάθεση να κερδίσουν χρήματα.

Χτυπάει κουδούνια και αναστατώνει την καθημερινότητα οποιουδήποτε αποφασίζει να της ανοίξει.

Με την αμεσότητα και το χιούμορ της, η Αντελίνα «εισβάλει» παντού και δίνει σε όλους την ευκαιρία να διεκδικήσουν χρήματα απαντώντας σε ερωτήσεις και συμμετέχοντας σε πρωτότυπες δοκιμασίες.

Κάθε επεισόδιο και μια διαφορετική γειτονιά της Αθήνας. Κάθε σπίτι και μια νέα περιπέτεια. Η Αντελίνα αναλαμβάνει να μας διασκεδάσει και να μοιράσει χρήματα. Ο αστάθμητος παράγοντας; Ο αυθορμητισμός της. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί, αν της ανοίξεις την πόρτα.

Βγες στο μπαλκόνι και αν τη δεις στο δρόμο φώναξέ της «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι».
To hashtag της εκπομπής είναι #adelinaxtypato "