Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Γιάννης Αϊβάζης - Τι συνέβη;

Τι ζήτησε από τους ακόλουθούς του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Γιάννης Αϊβάζης - Τι συνέβη;

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης, προκαλώντας "πανικό" στα social media και στους θαυμαστές του! Τι συνέβη ακριβώς και τι ήταν αυτό που ζήτησε δημοσίως;

Την είδηση απάτης έκανε γνωστή ο ίδιος ο ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Αποκάλυψε πως ένα άλλο προφίλ προσποιείται ότι είναι αυτός.

Ο Γιάννης Aϊβάζης όπως ήταν αναμενόμενο έσπευσε στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, για να “κατέβει” ο συγκεκριμένος λογαριασμός, ενώ ζήτησε από τους θαυμαστές του να μπλοκάρουν αυτό το προφίλ.

Γιάννης Αϊβάζης  απάτη

Μιας και μιλάμε για τον ηθοποιό εσείς είδατε την φάρσα που έστησε στην γυναίκα του; Δείτε τι είπε η ίδια για το περιστατικό και το Best Friend's Fear.

Πριν γίνει θύμα διαδικτυακής απάτης ο Γιάννης Αϊβάζης, δείτε την τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο με την γυναίκα του που είχε δημοσιεύσει

Μια τρυφερή ανάρτηση έκανε η Μαρία Κορινθίου για την επέτειο της σχέση της με τον Γιάννης Αϊβάζη και θα «λιώσετε».

Το ζευγάρι έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πάρα πολύ όμορφη οικογένεια με την 11χρονη κόρη τους, Ισμήνη να τους γεμίζει καθημερινέ χαμόγελα.

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης κλείνουν 12 χρόνια μαζί και η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία τους.

«Γιάννη .....12 χρόνια......28.1.2008», έγραψε στην λεζάντα που συνόδευε την τρυφερή φωτογραφία της.

Μαρία Κορινθίου Γιάννης Αϊβάζης

Χωρίς μακιγιάζ την έχετε δει την Μαρία Κορινθίου; Κανείς δεν έπαιρνε το βλέμμα του από πάνω της!

Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Γιορτάζουν τα γενέθλια της κόρης τους με τούρτα υπερπαραγωγή!

Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης γιορτάζουν τα γενέθλια της κόρης τους με τούρτα υπερπαραγωγή! Η λαμπερή μέρα προς τιμήν της μικρούλας τους!

Τα πόσα έκλεισε;

Ξέσπασε η Μαρία Κορινθίου: "Η σαπίλα δεν συνηθίζεται"!

Το ζευγάρι φρόντισε να κάνει τα γενέθλια μια μέρα πριν τα κανονικά γενέθλια, για να μπορέσουν να διοργανώσουν το πάρτι με την ησυχία τους. Όπως αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου η τούρτα ήταν εμπνευσμένη από την μεγάλη αγάπη της κόρης της Ισμήνης, που είναι η ενόργανη γυμναστική.

Κορινθίου Αϊβάζης τούρτα Κορινθίου Αϊβάζης γενέθλια

Ο μικρός τους "άγγελος" έκλεισε τα 11 της χρόνια και η συγκίνηση των δυο τους ήταν μεγάλη, με τον Αϊβάζη μάλιστα, να ανεβάζει μια συγκινητική φωτογραφία!